آموزش تصویری: شکلات مغزدار فندقی
این شکلات های خوشمزه با قالب های سیلیکونی درست شده اند. برای تهیه این شکلات از قالب های سیلیکونی یا قالب شکلات طلقی یا حتی طلق های کف جعبه های شکلات می توانید استفاده کنید.
برای تهیه این شکلات ها ابتدا گاناش تهیه کنید.
گاناش را بگذارید سرد و سفت شود.
فندق ها را هم می توانید برشته کنید. برای این کار فندق ها رابا پوست در سینی فلزی بگذارید و درفر گرم قرار دهید. فندق ها که برشته شوند پوستشان به راحتی کنده می شود.
سپس شکلات را آب کنید.
قالب هارا با قلم مو به شکلات ذوب شده آغشته کنید:
گاناش را سفت تهیه کنید و آماده کنار بگذارید. قالب هایی که با شکلات آغشته شده اند را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند:
یک فندق بو داده را داخل حفره قالب بگذارید وروی آن گاناش بریزید. قالب را آرام به سطح کابینت بکوبید تا جاهای خالی با گاناش پرشوند:
شکلات مذاب را در قیف بریزید و قالب را با شکلات مذاب پر کنید:
قالب را در یخچال بگذارید تا کامل ببندد و سفت شود. شکلات ها را ازقالب جدا کنید:
می توانید شکلات ها را با فویل های مخصوص شکلات بسته بندی کنید. فیلم بسته بندی شکلات را ببینید.
این هم شکلات بسته بندی شده کادویی :
ارسال نظر