طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو
در این روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک خانگی خیلی می چسبد. کیکی با موز و گردو درست کنید و قبل از اینکه سرد شود با یک نوشیدنی داغ آن را میل کنید.
مواد اولیه:
- روغن مایع (ترجیحاً روغن زیتون) نصف پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) ۲ عدد
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- آرد سفید ۲ پیمانه
- وانیل ۱/۴ ق.چ
- موز (پوره یا رنده شده) ۱ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- گردو (خرد شده) به میزان لازم
طرز تهیه:
۱) تخم مرغ هارا همراه شکر در ظرف جداگانه میزنیم تا حجم آن دوبرابر شود وکرم رنگ وکشدار شود.
۲) بعد که خوب با همزن ، هم زدید..روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۳) موزهای پوره شده را به همرا وانیل به مخلوط اضافه میکنیم...و با هم زن دوباره کمی آنها را مخلوط میکنیم.
۴) آرد را جدا گانه به همراه بکینگ پودر ۳بار الک میکنیم.
۵) آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم وهربار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنیم کمی هم شیر میریزیم وهمراه آرد (با لیسک) آرام آرام هم میزنیم.
۶) گردو را از قبل خورد کرده وبه مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.. ودر آخر آن را با مواد مخلوط کنید..(میتوانید یک لایه مواد را در قالب ریخته مقداری گردو را بپاشید وبعد بقیه مداد را روی آن بریزید)
۷) ظرف را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید.. مواد را در آن ریخته ودر فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه برای پخت بگذارید.
نکات:
۱- حتما قبل از آغاز کارتان فر را با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- تمام مراحل را با سرعت انجام دهید زیرا مکث طولانی مدت ،حالت طبیعی مواد را خراب میکند.
۳- همه مواد هم دمای محیط باشند.
نظر کاربران
عالي بود مرسي از سايت خوبتوووووون
پاسخ ها
اگر واجد شرایط باشند چه سایت چه طرز تهیه کیک،در حد خود خوب میتوانند باشند ان شاءا... تعالی
کیک برای چند نفر؟
سلام.من با اینکه همه مراحل و درست انجام دادم ام کیکم پوک نشد و وسط کیک هم اومد بالا. راهنمایی کنین لطفا. مرسی
پاسخ ها
سلام کیک رو تو قابلمه هم درست کنید خوب میشه
فکر کنم خوب بشه
فریبای عزیز
من همیشه این کیک رو درست میکنم، برای پوک و اسفنجی شدنش، یه ق جوش شیرین میریزم واقعا اثر داره، اون برآمدگی وسط کیک برای منم پیش میاد فک کنم بخاطر قالب یا دمای کم و زیاد فر باشه
برای بالا نیامدن کیک دور قالب پارچه. خیس بپیچید
سلام من زرده و سفیده رو جدا میکنم و بعد با نصف پیمانه شکر برا سفیده و نصف پیمانه شکر برا زرده میزنم کیکم فوق العاده سبک و شیک در میاد
من اسانس موزاستفاده میکنم ولی هنگام پخت بوش میپره چکارکنم بوی موزنپره
پاسخ ها
اگر گردو نبود چه چیزی بزاریم که با موز ما ترکیب بشه و مزه خوشمزگی بده
افتضاح شد افتضاح...حیف موادی که استفاده کردم
عالییی
خیلی خوب شد
سلام من همیشه کیک های تولد مون رو از دستور پخت شما استفاده میکنم و خیلی عالی میشن.واقعا سپاسگزارم