سفر به هند با «سمبوسه گوشت و چاتنی نعنا»
سمبوسه گوشت یک غذا یا پیش غذای مشهور هندیست. چاتنی هم نوعی سس هندیست که تنوع طعم و رنگ بسیاری دارند. این سمبوسه هندی را حتما با این دستور امتحان کنید و لذت ببرید.
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۳ ساقه
- نان لواش ۲ عدد
- نعنا ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد متوسط
- فلفل ۱ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد
- ماست چکیده ۱ پیمانه
طرز تهیه
۲. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید
۳. نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند . روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید .
۴. چاتنی نعنا : برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید . ماست را اضافه کنید و کامل میکس کنید تا یک دست شود . این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید
ارسال نظر