تنوع در آشپزی با «تارتهای شوید و سیب زمینی»
تارت ها قرار نیست همیشه یک نوع شیرینی باشند، بعضی اوقات می توانیم غذاهایی به شکل تارت درست کنیم. در این مطلب تارت شوید و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم که می توانید به عنوان ناهار یا شام درستش کنید.
مواد لازم جهت خمیر تارت شوید:
- کره سرد: ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۱ عدد
- شوید خشک: ۱ قاشق سوپخوری
- آب سرد: ۵ الی ۷ قاشق سوپخوری
- آرد سفید: ۱۸۰ گرم
- آویشن: یک هشتم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل مجموعا: یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
مواد میانی (پرکننده):
- سیبزمینی پخته شده: 5 عدد
- سینه مرغ پخته شده: 200 گرم
- شوید تازه: 2 قاشق سوپخوری
- آویشن: یک هشتم قاشق چایخوری
- پنیرخامهای: 200 گرم
- آب لیموترش تازه: 1 عدد
- پودر زیره سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی: برای تزیین
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا کره سرد، آرد سفید، آرد نشاسته، شوید خشک، نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خردهنان درآید؛ سپس آب سرد را با زرده تخممرغ زده شده مخلوط کرده، به خمیر به آرامی اضافه میکنیم تا خمیر درست شود. درصورتی که احتیاج بود و خمیر یکدست نبود، میتوانیم مجددا کمی آب سرد اضافه کنیم.
۲. در این مرحله خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم؛ سپس آن را پهن کرده، درون قالبهای مخصوص تارت میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
روش تهیه مواد میانی (پرکننده)
سیبزمینی پخته شده را بعد از سرد شدن نگینی ریز خرد میکنیم. سینه مرغ را ریش ریش کرده، به همراه سیبزمینی، آب لیمو ترش تازه، پودر زیره سیاه، پنیرخامهای، آویشن، شوید، نمک و فلفل با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود؛ سپس یک قاشق سوپخوری از این مواد را برداشته و درون نانهای تارت را پر میکنیم. در انتها تارتها را با گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.
ارسال نظر