نان های مقوی و خوشمزهی آجیلی
اگر از آن دسته از خانم هایی هستید که ذوق درست کردن شیرین و نان های مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهیه این نوع نان را یاد بگیرید. این نان علاوه بر خوشمزه بودن خیلی مقوی هم هست.
مواد لازم:
- کره: ۲۰۰ گرم
- شکر: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۴ عدد
- کشمش طلایی و قرمز: ۲۵۰ گرم
- بادام پودرشده: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۴۵۰ گرم
- شیر: ۲۰۰ میلیلیتر
- میوه شکری: ۵۰ گرم
- خمیر مایه: ۷ گرم
- نمک: یک دوم قاشق چایخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- آب پرتقال: ۳ قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ وزعفران: جهت رومال کردن
روش تهیه:
1. ابتدا شیر ولرم، یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذایم تا عمل آید. مابقی شکر، آرد، وانیل، نمک، خمیر مایه عمل آمده، تخممرغها و کره را مخلوط کرده، با مفتول دستی یا دور کند همزن 5 دقیقه میزنیم تا دانههای شکر حل شود.
2. در این مرحله آب پرتقال را با کشمشها مخلوط میکنیم تا نمدار شود؛ سپس پودر بادام را به همراه کشمشها و بعد میوههای شکری یا برگههای زردآلو یا انواع مغزها- بسته به ذائقه ما دارد - به مواد تخممرغ اضافه میکنیم. مواد داخل ظرف را به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود.
3. بعد از استراحت، خمیر را به اشکال دلخواه قالب میزنیم و روی آن زرده تخممرغ و زعفران میمالیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم. نان ما آماده است؛ نوشجان.
نکته: میوه شکری یا چیپس میوه را میتوان از آجیلفروشیها تهیه کرد.
ارسال نظر