كیك شكلاتی وینچنزو
این یك دسر شكلاتی است كه بسیار ساده پخته میشود. میتوانید در روند پخت آن از میوه یا آجیل هم استفاده كنید تا خوشمزهتر شود.
برترین ها:
مواد لازم برای 8 نفر:
- شكلات خالص: ۲۰۰ گرم
- كره: ۱۷۵ گرم
- شكر قهوهای: ۱۲۰ گرم
- ورقه بادام: ۱۰۰ گرم
- پودركاكائو: ۲ قاشق غذاخوری
- نمك: به میزان كم
- تخممرغ: ۴ عدد بزرگ
- آرد: ۱۵۰ گرم
- باسلق: ۱۰۰ گرم خامه: به میزان لازم
- بكینگپودر:
- یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه :
برای پخت كیك فر را داغ كرده و در درجه حرارت 160درجه سانتیگراد یا 320درجه فارنهایت قرار دهید. شكلاتها را از وسط به دو نیم كرده و داخل مخلوطكن بریزید، بعد كره را به همراه شكر و ورقههای بادام به آن اضافه كرده و مخلوط كنید، بعد از مدتی در مخلوطكن را برداشته و پودركاكائو را همراه با نمك اضافه كنید و تخممرغها را درون آن بشكنید و بعد آرد را درون آن بریزید تا یك پودر كاكائویی غلیظ به دست آورید. میتوانید از بكینگپودر نیز استفاده كنید. پس از مخلوط كامل مواد آن را درون یك سینی فر بریزید و بعد باسلق را درون مایه بیندازید. پس از اتمام كار سینی را داخل فر قرار دهید. 20 تا 30 دقیقه برای پخت كیك كافی است؛ میتوانید برای اینكه از پخت كیك مطمئن شوید روی كیك را چنگال بزنید.
برای سرو
كیك را با چاقو برش زده و درون هرظرف بریزید و روی آن را با خامه تزیین كرده و كنار قهوه یا چای سرو كنید.
نظر کاربران
كيك شكلاتي خيللللللللللللي دوست دارم
پاسخ ها
manam