سوپ ترهفرنگی با سیبزمینی
سوپ كلاسیك باید داغ داغ سرو شود. این سوپ زمان پخت كمی دارد و میتوان گفت با چكاندن یك عدد لیمو داخل آن فوقالعاده میشود
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
برترین ها:
مواد لازم
- هویج: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سیبزمینی: ۴۰۰ گرم
- كرفس: ۲شاخه
- ترهفرنگی: ۴۰۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- ادویه: نمك، فلفل سیاه و روغن زیتون به میزان لازم
- عصاره مرغ یا سبزی: یك عدد
برای پخت:
ابتدا هویجها را شسته و پوست كنده و گرد برش بزنید. بعد نوبت به كرفسها میرسد آن را نیز همانند هویجها همراه با پیاز خرد كنید و كنار بگذارید. ترهفرنگیها را نیز كاملا خرد كنید. نوبت به سیبزمینیها رسیده تا پوست كنده شود و به صورت حبهای یا نگینی برش بخورد. سیرها را شسته و پوست بكنید. یك قابلمه متوسط را روی حرارت زیاد قرار داده و 2 قاشق پر روغن زیتون به آن اضافه كنید. ابتدا سیر را درون قابلمه بریزید و بعد تمام سبزیهایی را كه خرد كردهاید با هم درون قابلمه ریخته و با یك قاشق چوبی آن را هم بزنید. در قابلمه را به صورت كج قرار دهید و بگذارید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزد. زمانی متوجه پخت سبزیها میشوید كه هویجها كاملا نرم شده باشند ولی هنوز شكل خود را از دست نداده باشند. 108لیتر آب جوش را درون قابلمه ریخته و یك عدد عصاره مرغ را به آن اضافه كنید و بگذارید درون آب جوش حل شود.
سوپ خود را به خوبی هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را كم كرده و بگذارید تا آرام به مدت 10دقیقه بدون در قابلمه بجوشد تا عصاره همه سبزیها با هم میكس شوند.
برای سرو كردن:
زیر گاز را خاموش كرده و به آن ادویه بزنید، مطمئن شوید كه نمك و فلفل سوپ كافی است. سوپ رادر كاسههای مجزا ریخته و برای مهمانها سرو كنید كنار سوپ میتوانید از نان تست به همراه لیمو استفاده كنید.
نظر کاربران
خوب
به نطرم خیلی سوپ عالی و خوشمزه ایه.ممنون.