برنج سالادی
نمیشود انكار كرد كه ایرانیها عاشق برنج هستند؛ تقریبا بیشتر روزهای هفته، حداقل یك وعده در روز بر سر سفره حاضر است. اما برنج علاوه بر آنكه نشاستهدار و چاقكننده است، همیشه گرم سرو میشود .
برترین ها: نمیشود انكار كرد كه ایرانیها عاشق برنج هستند؛ تقریبا بیشتر روزهای هفته، حداقل یك وعده در روز بر سر سفره حاضر است. اما برنج علاوه بر آنكه نشاستهدار و چاقكننده است، همیشه گرم سرو میشود و این موضوع در تابستان گرم و داغ رغبت را برای خوردن آن كمتر میكند. اما سالاد برنج كه تركیبی جالب از برنج و سبزیجات است، تجربه جدیدی از یك غذای سرشار از سبزیجات به همراه گوشت سفید است كه نه تنها نیازهای بدن شما را برطرف کرد، بلكه در عین صرف برنج، حداقل نشاسته را روانه بدن شما میكند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- چلو (برنج پخته): 2 پیمانه
- سینه مرغ پخته: یك عدد خرد شده زیتون: 10 عدد، نصف كرده
- فلفل دلمه متوسط: یكدوم، نگینیشده كنسرو ماهی تن: یكدوم، روغنگرفته
- تخممرغ آبپز: یك عدد، چارقاچ ترخون ساطوری: یك قاشق غذاخوری
- كاهو: 5 ساقه گوجه گیلاسی: 12-10عدد نصف شده
- روغنزیتون: 6 قاشق غذاخوری آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
مرغ پخته و تن ماهی را با برنج، فلفل، زیتون و گوجهگیلاسی در یك كاسه مخلوط كنید روی آن را پوشانده و حداقل نیمساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شود.
آبلیمو و روغنزیتون را با كمی نمك و فلفل مخلوط كنید.
برگهای كاهو را كف یك ظرف بچینید. سالاد را روی آن ریخته و با ترخون ساطوری و تخممرغ تزیین كنید. سس را روی آن ریخته و سرو كنید.
نکته تکمیلی
1- میتوانید به سلیقه خود از میگو، ماهی كبابی یا هر سبزی دیگری كه دوست دارید در این سالاد استفاده كنید.
2- معمولا این سالاد را در شرق آسیا از غذاهای بازمانده، مانند برنج باقیمانده از روز قبل و سبزیجات موجود در یخچال تهیه میكنند.
3- به جای آبلیمو میتوانید از یك سس با تركیب یكدوم پیمانه ماست، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو، فلفل سیاه و نمك استفاده كنید.
ارسال نظر