دسر طالبی
در یك روز گرم تابستان وقتی به خانه برمیگردید، اولین چیزی كه به ذهنتان میرسد، یك خوردنی خنك و شیرین است؛ چیزی كه یكباره عطش و گرما را از شما دور كند.
- پوره طالبی: 500 گرم
- شكر: 50 گرم
- پودر ژلاتین: 3 قاشق سوپخوری
- آب سرد: یكچهارم پیمانه
- بستنی وانیلی یا طالبی: یك پیمانه
- خامه فرمگرفته: 200گرم
- پودر ژله طالبی: یك بسته
- رنگ سبز: در صورت دلخواه
- مواد لازم رویه:
- پوره طالبی: 400 گرم
- شكر: 60 گرم
- پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
- آب سرد: یكچهارم پیمانه
روش تهیه:
طالبی را پوست گرفته، خرد كنید همراه شكر، بستنی و پودر ژله آماده در دستگاه مخلوطكن بریزید و خوب بزنید تا پوره شود.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
ژلاتین حل و خنك شده را به مخلوط پوره طالبی اضافه كرده خوب هم بزنید، سپس خامه فرم گرفته را اضافه كنید با لیسك دورانی هم بزنید. در صورت دلخواه میتوانید چند قطره رنگ سبز هم اضافه كنید. آن را درون قالب یا ظرف دلخواه بریزید و بگذارید حدود نیمساعت در یخچال بماند و بعد مواد رویه را آماده كرده و رویش بریزید دوباره در یخچال قرار دهید.
برای آماده كردن رویه:
طالبی پوست گرفته و خردشده را با شكر در مخلوطكن بریزید و پوره كنید.
پودر ژلاتین را طبق دستورالعمل همیشگی محلول كنید، سپس به پوره طالبی اضافه كنید.
نکته تکمیلی :
۱- میتوانید یك قاشق آبلیموی ترش در تهیه این دسر به طالبی پوره شده اضافه كنید.
2- در صورت دلخواه میتوان از گلاب هم در این دسر استفاده كرد.
۳-بهتر است كه این دسر را در ظرفهای شیشهای بزرگ یا به صورت تكنفره درست كنید.
این دستور: 300 گرم كربوهیدرات، 50 گرم پروتئین و 2700 كیلو كالری انرژی دارد.
زمان آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
ارسال نظر