کمپوت یا دسر گلابی با طعم انبه
اگه یه وقت بعد از یه مهمونی بزرگ میوههات زیاد اومد میتونی به طرق مختلف ازشون استفاده کنی تا خدایی نکرده حیف و میل نشن
مجله آشپزی مثبت - آذر ماهی صفت: درست مصرف کردن و صرفه جویی کردن توی استفاده از مواد غذایی است. مثلا اگه یه وقت بعد از یه مهمونی بزرگ میوههات زیاد اومد میتونی به طرق مختلف ازشون استفاده کنی تا خدایی نکرده حیف و میل نشن ، ما ایرانی هام که ماشالا دستمون به کم خریدن نمیره. پنج نفر مهمون داریم به اندازه ده نفر میوه میخریم؛ پس باید سعی کنیم الگوی مصرفمونو عوض کنیم. اول از میوههایی که زودتر خراب میشن و آسیب پذیریشون بیشتره شروع کن.
برای چهار تا گلابی یک لیوان شکر و دوتا لیوان آب رو بذار رو گاز بجوشه. قرار نیست مربا بشه پس نباید خیلی شیرین بشه و چیز دیگهای مثلا زعفرون یا گلاب هم اضافه نکن چون مزه و طعم اصل گلابی رو از بین میبره خُب حالا تو این فاصله گلابیها رو که قبلا شستی و خشک کردی پوستشونو بگیر. شربتت که کمی قوام اومد گلابیها رو بذار داخل شربت آب و شکر و در ظرف رو ببند. اجازه بده گلابیها نرم بشن ولی له نشن که از شکل و شمایل بیفته.
یه چیزی مثل همون کمپوت میشه بعد بذار خنک بشه و بعد تو ظرف مورد نظرت بریز و نصف استکان آب انبه بریز روش چون هم شیرینی و طعم خوب انبه هم بی رنگی گلابی شربت رو قشنگترش میکنه. بعد از خنک شدن هم میتونی به عنوان دسر مهمونی عصر ازش استفاده و نوش جان کنی.
برای چهار تا گلابی یک لیوان شکر و دوتا لیوان آب رو بذار رو گاز بجوشه. قرار نیست مربا بشه پس نباید خیلی شیرین بشه و چیز دیگهای مثلا زعفرون یا گلاب هم اضافه نکن چون مزه و طعم اصل گلابی رو از بین میبره خُب حالا تو این فاصله گلابیها رو که قبلا شستی و خشک کردی پوستشونو بگیر. شربتت که کمی قوام اومد گلابیها رو بذار داخل شربت آب و شکر و در ظرف رو ببند. اجازه بده گلابیها نرم بشن ولی له نشن که از شکل و شمایل بیفته.
یه چیزی مثل همون کمپوت میشه بعد بذار خنک بشه و بعد تو ظرف مورد نظرت بریز و نصف استکان آب انبه بریز روش چون هم شیرینی و طعم خوب انبه هم بی رنگی گلابی شربت رو قشنگترش میکنه. بعد از خنک شدن هم میتونی به عنوان دسر مهمونی عصر ازش استفاده و نوش جان کنی.
پ
ارسال نظر