کمپوت یا دسر گلابی با طعم انبه
اگه یه وقت بعد از یه مهمونی بزرگ میوههات زیاد اومد میتونی به طرق مختلف ازشون استفاده کنی تا خدایی نکرده حیف و میل نشن
![دسرگلابی با طعم انبه دسرگلابی با طعم انبه](https://static2.bartarinha.ir/servev2/2E4Y2YxNjQ1N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
برای چهار تا گلابی یک لیوان شکر و دوتا لیوان آب رو بذار رو گاز بجوشه. قرار نیست مربا بشه پس نباید خیلی شیرین بشه و چیز دیگهای مثلا زعفرون یا گلاب هم اضافه نکن چون مزه و طعم اصل گلابی رو از بین میبره خُب حالا تو این فاصله گلابیها رو که قبلا شستی و خشک کردی پوستشونو بگیر. شربتت که کمی قوام اومد گلابیها رو بذار داخل شربت آب و شکر و در ظرف رو ببند. اجازه بده گلابیها نرم بشن ولی له نشن که از شکل و شمایل بیفته.
یه چیزی مثل همون کمپوت میشه بعد بذار خنک بشه و بعد تو ظرف مورد نظرت بریز و نصف استکان آب انبه بریز روش چون هم شیرینی و طعم خوب انبه هم بی رنگی گلابی شربت رو قشنگترش میکنه. بعد از خنک شدن هم میتونی به عنوان دسر مهمونی عصر ازش استفاده و نوش جان کنی.
ارسال نظر