طرز تهیه خیارشور یک روزه!
خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانهها پیدا میشود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو میشود. به جای اینکه از خیارشورهای شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.
برترینها: خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانهها پیدا میشود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو میشود. به جای اینکه از خیارشورهای شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم:
- خیار: به میزان لازم
- سیر: ۳ حبه
- ترخون:چند ساقه
- سرکه: ۱/۲ لیوان
- نمک: به ازای هر لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری
- آب جوشیده سرد: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. خیار را کاملا شسته داخل شیشههای سسی بزرگ میریزیم. بعد بقیه مواد را در شیشه میاندازیم.
۳. در اخر آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیارهای داخل شیشه میریزیم سپس درب شیشه را محکم میبندیم.
۴. در این مرحله ظرفها را داخل قابلمه بزرگی قرار داده و داخل قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشهها پر از آب میکنیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید.
۵. هر زمان که رنگ خیارها به رنگ خیارشور تغییر پیدا کرد (تقریبا ۱۵ دقیقه)، زیر شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم شیشهها در همان آب خنک شوند.
۶. شیشه خنک شده را به مدت ۱ شب در یخچال نگهداری کنید و پس از آن خیارشور یک روزه شما آماده است. نوش جان!
نکته:
- دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید و یا شیشهها را یکدفعه در آب جوش قرار ندهید چون باعث شکستن ظرف میشود.
نظر کاربران
پپ
.)
پاسخ ها
فقط تا زمانی که شیشه و آب کاملا سد نشدن نباید از داخل ظرف خارج بشن
چون
می شکند
مراقب باشید
نوش جان
در شیشه نباید فلزی باشه؟؟
پاسخ ها
اتفاقا من پلاستیکی گذاشتم ولی حرارت که خورد باز شد
فلزی گذاشتم سفت موند
ممنون عالی بود باز هم از این روشهای مفید رو معرفی کنید لطفا
چه باحال
دستت درد نکنه ممنون
خیلی عالی بود ممنون
عاللللی بودمرسی
عالیه.ولی شیشه من در آب شکست.
پاسخ ها
زیرش باید خیلی خیلی کم باشه حدود یک ساعت طول میکشه جوش بیاد ولی نتیجه عالی میشه
سلام برای تعداد بالا هم روشی هست که یک روزه آماده بشه ؟
پاسخ ها
بله تعداد شیشه هارو بیشتر کنید
مقدار نمک رو برای همین مقدار خیار بگید. چون من درست کردم خ بی نمک شد .
پاسخ ها
من تو هر شیشه 1 کیلویی 1 قاشق و نیم میریزم عالی میشه
شیشه 2 کیلویی تقریبا 2 قاشق پر
به ازای 1 لیوان آب 1 قاشق سرپرست نمک بریزین
عالی بود ازمن خوشمزه شدن
واقعا خوب بود.
دوستان گلم فقط حواستون باشه شیشه رو یدفه تو آب گرم نزارید و یکدفعه هم از اون بیرون نیارید چون میشکنه از اول قبل اینکه آب داغ داغ شه بزارید تو قابلمه تا آروم آروم با اون جوش بیاد و 15 دقیقه بجوشه بعد هم زیرش رو خاموش کنید بزارید تو همون آب خنک شه بعد بیارید بیرون. زیر گاز رو هم کم کنید تا آروم آروم بجوشه وگرنه شیشه میشکنه. نوش جان
دوستان یک سوال: خیار رو خشک کنیم، بریزیم داخل شیشه یا خیس؟ چون میگن مواد ترشیجات خیس باشه کپک میزنه.
پاسخ ها
داری داخل آب میریزی و آبش هم جوش میاد، خوب همون خیس دیگه :)
جالب بود ممنون
ترشی را هم می توان به همین صورت درست کرد؟
ما سرکه نمی ریزیم ،اونوقت میشه خیار ترش ،نه شور
عالی بود دستت شما درد نکنه باتشکر فراوان میبوسمت