آموزش تصویری: طرز تهیه مرغ بریان
اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه تره. این غذا خیلی خوشمزه اس و شما میتونید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج اونو سرو کنید.
مواد اولیه:
- مرغ ۱ کیلو
- پودر پاپریکا ۴ ق چ
- پودر سیر و پودر پیاز هرکدام ۳ ق چ
- فلفل قرمز ۳ ق چ
- فلفل سیاه و سفید ۳ ق چ
- آویشن ۲ ق چ
- نمک ۱ ق چ
- تکه های فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
- روغن زیتون ۲ ق غ
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.
مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.
نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.
به ترتیب: پودر فلفل قرمز:
پودر پیاز:
پاپریکا:
آویشن:
فلفل سیاه و سفید:
پودر سیر:
حالا نمک:
و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.
حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.
و به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.
حالا برش داده و سرو کنید.
نوش جان
ارسال نظر