پای دریایی
یک پیش غذای کلاس بالا، برای مهمان های کلاس بالا!
اگر عاشق ماهي هستيد و همیشه به دنبال دستور غذاهاي جدید و متنوع با ماهي هستید، پاي ماهي را امتحان كنيد. اين پاي، هم يك شام سبك است هم يك پيش غذاي كلاس بالا و مناسب برای مهماني هاي شيك و مجلسي.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۵۰۰ گرم ماهی سفید
- ۲۵۰ گرم ماهی سالمون
- ۲۵۰ گرم میگو
- ۲ عدد هویج
- ۲ عدد ساقه کرفس
- ۲ ق س جعفری خرد شده
- ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- ۲ ق س آرد سفید
- ۱ ق س آبلیمو
- ۱ کیلوگرم سیبزمینی
- ۵۰ گرم کره
- ۴ /۱ پیمانه شیر
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
2. ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آبلیمو هم داخل ظرف بریزید و تکههای ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.
3. یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکههای ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شستوشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکههای ماهی و میگو بریزید. پنیر و جعفری را هم روی مواد بریزید.
4. در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.
ارسال نظر