مردم کشورهای مختلف، صبحانه چه میخورند؟
محتوای غذاهایی که در اول روز به عنوان صبحانه خورده میشود، در نقاط مختلف دنیا متفاوت است. صبحانه اصلیترین وعدهی غذایی است که در طول روز میخوریم. غذایی که در ابتدای صبح میخوریم در سلامت جسمی و ذهنی ما تاثیر زیادی دارد.
محتوای غذاهایی که در اول روز به عنوان صبحانه خورده میشود، در نقاط مختلف دنیا متفاوت است. مثلا ساکنین کشورهای اروپایی مانند فرانسه، اسپانیا و ایتالیا برای صبحانه یک تکه نان یا شیرینی با قهوهی غلیظ میخورند ولی وقتی مردم کره میخواهند صبحانه بخورند، پشت میزی پر از غذا مینشینند.
چین: در استانها و منطقههای مختلف کشور پهناور چین، چیزهای مختلفی به عنوان صبحانهی اصیل صرف میشود. با این احوال، تقریبا همهی چینیها خمیر سرخ شدهی لولهای (یا همان you tiao) و شیر سویای گرم را برای صبحانه دوست دارند.
البته خوردن «دیم سوم» (Dim sum) و سوپ داغ هم برای صبحانه رایج است. دیم سوم نوعی غذای محلی است که به صورت لقمههای کوچک سرو میشود.
کوبا: مردم کوبا برای صبحانه معمولا «توستادا» (Tostada) و قهوه میخورند. توستادا در واقع همان نان داغ است با کره.
انگلیس: صبحانهی اصیل و مقوی انگلیسی که بسیار هم معروف است، شامل تخم مرغ، سوسیس، بیکن، لوبیا، قارچ و گوجه فرنگی پخته میشود.
فرانسه: آنها قهوه به همراه نان باگت یا نان کروسان را ترجیح میدهند. فرانسویها مانند کوباییها دوست دارند نان کرهای را در قهوه خیس کنند و بخورند.
هند: منطقههای مختلف این کشور هم در ابتدای روز غذاهای مختلفی میخورند، اما به طور کلی در هر وعدهی صبحانه غذاهای کاملا بومی و متناسب با ذایقهی هندی خود، مانند چاتنی (نوعی چاشنی حاوی میوه و ادویه)، دیپس (نوعی سس) و انواع نانهای دوسا، روتی یا ایدلی صرف میشود.
مکزیک: معمول است که مردم مکزیک صبحها یک بشقاب چیلاکیل (غذایی حاوی چیپس ذرت، سس سالسا، پیاز مرغ و خامه) به همراه «وسوز رنچروس» (huevos rancheros) میخورند.
وسوز رنچروس غذایی محلی شامل تخم مرغ و چیپس ذرت، لوبیا، آووکادو، سس تند و برنج به شیوهی مکزیکی است. یک صبحانهی سبک مکزیمی شامل نان شیرمال و قهوه است.
ژاپن: در این کشور سوپ میسو، برنج سفید بخارپز، ترشی سبزیجات و مواد سرشار از پروتیین مانند ماهی و املت در صبحانه خورده میشود.
بلینی نوعی پن کیک است که با آرد ذرت و خامهی ترش درست میشود و «اولادی» نوعی نان است که با دوغ کفیر و خامهی ترش آماده میشود.
ترکیه : یک صبحانهی اصیل ترکیهای حاوی نان، پنیر، کره، زیتون، تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل، قیماق، سوجوک (نوعی سوسیس پرادویه، مختص منطقهی مدیترانه) و چای است.
اسپانیا: در این کشور گوجه فرنگی تفت داده شده روی نان به عنوان صبحانه مرسوم است و بعضی از رستورانها بامیه هم سرو میکنند.
آفریقای جنوبی: مردم آفریقای جنوبی صبحها ذرت پخته یا «پوتو پاپ» (Putu pap) میخورند. پوتو پاپ همان حریرهی ذرت است.
آمریکا: صبحانهی مردم نواحی و ایالات مختلف آمریکا با یکدیگر فرق میکند. ولی به طور کلی تخم مرغ، سیب زمینی، بیکن و سوسیس جزو غذاهای محبوب و رایج هر روز صبح آمریکاییها هستند.
نظر کاربران
ممنون خیلی جالب بود
ایران:نونپنیر پگاه چای شیرین
چه کسی و از چه زمانی اینهمه صبحانه را تهیه میکنند ؟؟؟!!
آمریکا به نظرم معقولانه تر بود اصلا نمیتونم صبح گوشت و ماهی بخورم یا بعضی جاها فقط یه قهوه و نان تست کره ایی ها هم مشالا غذای شب شام را میارن سر سفره صبحونه ...... صبح فقط نون بربری داغ با پنیر و تخم مرغ یا املت و تنگش یه چای شیرین به به این صبحونه عالیه ..
واسه ایران شبیه ترکیه بود بدون سوسیس تند
واسه صبحونه بدبختهای ایرانی هم مینوشتین کمی نون کپک زده بایه چای ازشب مونده
پاسخ ها
اگه واسه تو اینطوریهدواسه ما نیس