موس شکلات تلخ و بستنی
از این دسر نمیشه گذشت!
با اینکه هوا کاملا رو به سردی رفته است و فصل سرما فرا رسیده، اما باز هم عده ای دست از خوردن بستنی بر نمیدارند. برای آنها که دلشان برای بستنی می رود، دسری با خامه و شکلات تلخ و بستنی داریم.
مواد لازم:
- بستنی وانیلی: ۲۰۰ گرم
- اسانس بادام: ۱ قطره
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- شکلات تختهای تلخ: ۳۰۰ گرم
- پودربادام: ۲ قاشق سوپخوری
- بیسکویت ویفر پودرشده: ۲ قاشق سوپخوری
- سفیده تخممرغ: ۱ عدد
- ترافلهای رنگی یا طلایی: به میزان لازم
- اسپری طلایی یا پودر قهوه: به میزان لازم
روش تهیه:
1. سفیده تخممرغ را به همراه یک قطره اسانس با همزن بزنید تا پوک و سبک شود. شکلات تختهای و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا روان و سبک شود.
2. سپس بستنی وانیلی را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده، به آرامی با سفیده زده شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. درنهایت بیسکویت ویفر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید.
3. درآخر مواد حاصله را درون قالب سیلیکونی موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و درون گودی قالب را ترافل ریخته یا روی آن پودر قهوه یا اسپری طلایی خوراکی بپاشید.
نکته:
این دسر را درون فریزر نگهداری کنید یا بعد از خارج کردن از قالب در یخچال بگذارید.
ارسال نظر