«رولت حلوا» خوشمزه تر از شیرینی رولت خامهای
رولت حلوا از حلوای معمولی و کرمی تهیه میشود که میتوان آن را به صورت رولت سرو کرد. اگر قبل از خوردن به این حلوا نگاه کنید خیال می کنید که شیرینی رولت تر است. البته طعم این حلوا به علت داشتن شکلات بسیار عالی است.
مواد اولیه:
- آرد ۳۷۵ گرم
- شکر ۴۰۰ گرم
- روغن جامد ۱۵۰ گرم
- شکلات مایع ۵۰ گرم
- کره ۴۵ گرم
- شیر ۲ پیمانه
- آب ۱ پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
- محلول زعفران ۳ قاشق سوپخوری
- وانیل سر قاشق چایخوری
- پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. روغن را در قابلمه داغ کنید. ۲۵۰ گرم آرد را درون آن الک کرده و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا زمانی که رنگ آن قهوهای شود.
۲. ۲۵۰ گرم شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا بجوشد. زعفران و گلاب را اضافه کنید تا شربت حلوا آماده شود.
۳. ۲۰ گرم کره را به آرد اضافه کرده و بعد از اینکه ذوب شد قابلمه را روی حرارت برداشته و شربت را کم کم اضافه کنید.
۴. حلوا را مرتب هم بزنید تا شربت جذب شود.
۵. دو قطعه کاغذ روغنی ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر ببرید حلوا را دو قسمت کرده و هر قسمت را روی کاغذ به ضخامت نیم سانتی متر و ابعاد تقریبی ۲۰ در ۲۵ سانتی متر به شکل مستطیل باز کنید.
۶. برای تهیه کرم حلوا؛ تخم مرغ، نصف پیمانه شکر، یک چهارم پیمانه آرد، دو پیمانه شیر را باهم مخلور کنید تا یکدست شود.
۷. مخلوط را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کرمی پخته و سفت شود. وانیل و ۲۵ گرم کره را به آن اضا فه کنید. سپس از روی حرارت بردارید.
۸. روی کرم را نایلون بیندازید تا رویه نبندد. سپس آن را بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید.
۹. بعد از این که حلوا نیز کمی خنک شد کرم سرد شده را روی حلوا پخش کنید و حلوا را به آرامی لوله کنید تا به شکل رولت شود.
۱۰. کاغذ دور آن را محکم پیچیده و رولت حلوا را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
۱۱. بعد از یخچال خارج کرده و کاغذ دور آن را کنار بزنید.
۱۲. شکلات را به روش بنماری آب کرده روی حلوا بریزید و با چنگال طرح بیاندازید.
۱۳. در صورت تمایل مقداری پودر پسته روی آن پاشیده و حلوا را با چاقوی تیز برش بزنید.
ارسال نظر