ماهی شكمپر نويد
جنوبیها متخصص تهیه ماهی شكمپر هستند و انواع و اقسام آن را با طعمهای متفاوت تهیه میكنند.
برترین ها:
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماهی قزلآلا: ۲ عدد، هركدام حدود یك كیلوگرم
- سبزی قلیه: ۲۰۰ گرم
- سیر تازه: ۳عدد، ساطوری
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
- زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یك قاشق غذاخوری
- شیره تمبرهندی: یكسوم پیمانه
- روغن: ۶ قاشق چایخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱- ماهی را شسته و خشك كنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را ۳ دقیقه در آن تفت دهید. سپس سبزی و سیر را اضافه كرده و ۱۰دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و شیره تمبرهندی را اضافه كرده و هنگامی كه مایه به شكل خمیر درآمد، شعله را خاموش كنید.
2- داخل و خارج ماهی را نمك بپاشید. مایه سبزی را نصف كرده و داخل ماهی را با آن پر كنید و با خلال دندان شكم ماهی را ببندید.
۳- سینی فر را چرب كرده و ماهی را با روغن باقیمانده چرب كرده و داخل سینی بگذارید. ماهیها را ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و با نان یا چلو سرو كنید.
ارسال نظر