نوعی چیزکیک به نام «کیک پسته ای»
کیک پسته یخچالی یک کیک مقوی است که علاوه بر پسته مغزهای دیگری از قبیل انواع بادام هم دارد. تفاوت این نوع کیک با چیز کیک در این است که در این کیک از پنیر استفاده نشده است.
مواد لازم برای لایه زیری
- ۳ /۲ پیمانه باد ام
- ۳ /۱ پیمانه پسته
- ۲ ق س نارگیل خرد شد ه
- ۳ /۱ پیمانه کشمش
مواد لازم برای رویی
- 2 /1 پیمانه آب
- 1 پیمانه باد امهند ی
- 2 /1 پیمانه پسته
- 3 /1 پیمانه عسل
- 1 ق چ وانیل
- 2 /1 پیمانه کره آب شد ه
- 2 /1 پیمانه شکلات آب شد ه
- مقد اری پسته برای تزیین
طرز تهیه:
۱. برای تهیه لایه زیری، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و مواد حالت خمیری شکل شوند. خمیر را داخل قالب کمربندی که داخل آن کاغذ روغنی انداختهاید، بریزید و آن را داخل قالب پهن کنید. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۲. برای تهیه لایه رویی، همه مواد را داخل ظرف غذا ساز بریزید و صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود. مایه را داخل قالب روی لایه پایینی بریزید و قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودش را بگیرند.
۳. بعدازآنکه کیک سفت شد، آن را از با شکلات آب شده و مقداری پسته تزیین کنید. کیک را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود، سپس آن را سرو کنید.
نظر کاربران
پنیرش،کو؟!