آقایان ثابت كنيد در آشپزخانه هم سرآمديد!
دعوت به مراسم شیشلیک پزی!
همه مردا عاشق گوشت و کبابن. اصلا تو غذا گوشت نباشه که اون غذا، غذا نمی شه! فکر کن یک سینی کباب گوشت خالص. وای حتی تصورشم خوشمزه است. حالا فکر کن این سینی کباب رو خودت درست کرده باشی. دیگه چه شود.
قراره شیشلیک درست کنیم. من که خودم عاشق شیشلیکم. عاشق اون گوشت قلمبه تهشم که چسبیده به اون استخون کج. بیاین با هم یک دیس شیشلیک خوشمزه درست کنیم و برای ناهار ظهر جمعه به خانوما بگیم پاشونو تو آشپزخونه نذارن. بله دیگه. ما می تونیم. ما تو آشپزی سر آمدیم. یادتونه که.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱ کیلو گوشت راسته گوساله یا گوسفند
- ۱۰۰ گرم دنبه
- ۴ عدد پیاز
- ۱۵۰ گرم کره
- ۴ قاشق غ س روغنزیتون
- ۵ عدد گوجهفرنگی
- بهاندازه لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. اولازهمه باید حواست به گوشتی که میخری باشه. به قصاب بامعرفت محله تون بگو از اون گوشتای تازه که اون پشت قایم کرده بهت بده. گوشت تازه، هم نرمه هم رنگ و روی بهتری داره.
2. بعدازاینکه گوشتو خریدی، باید مرحله اول رو روش اجرا کنی. گوشتو میذاری روی تخته و اون اندازهای که دوست داری میبری و تکهتکه میکنی. مثل قصابای حرفهای با ساطور کار کن. خیل نرم و ظریف هم ضربه بزن روی گوشتا.
3. حالا اون پیازا رو رنده کن، بعد آبشونو بگیر. آب پیاز و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه رو باهم مخلوط کن و بریز روی گوشت. همچین که می خوای گوشتو ناز کنی. با دستت آب پیاز و فلفل رو بمال روی گوشت تا حسابی به خوردش بره. دم آخر هم روغنزیتون رو بریز روی گوشت و بازم گوشتارو ماساژ بده تا خوب اون آب پیاز و فلفل و روغنزیتون به خوردش بره و حسابی نرم بشه. اگه فرصت داری بذار چند ساعت تو یخچال بمونه. اینجوری هم طعم کبابت بهتر می شه و هم وقتی گوشت رو بذاری تو دهنت مثل پنبه می مونه.
4. مهمترین قسمت کباب کردن به سیخ کشیدن گوشتاست. اون دنبهها بود که تو مواد لازم گفتم، واسه تزیین نیست که. اونارو تیکه تیکه کن. اندازه مکعبهای سه سانتی. حالا سیخو بردار. یک تیکه گوشت که سیخ کردی بعدش باید یه دنبه به سیخ بزنی.
5. ایشالله زغالا یادت نرفته دیگه. زغالا رو که خوب آماده کردی و گل افتاد به جونشون، باید سیخارو بذاری روش. حواست باشه. سیخارو به حال خودشون رها نکنی و بری. هر دو سه دقیقه یکبار باید سیخارو بچرخونی. بعد که خوب کباب شد از روی زغال بردار و بچین توی یه دیس. همون طور داغ داغ هم باید روشون کره بمالی تا نرمتر و خوشمزهتر بشن. بفرمایید. کباب شیشلیک شما آماده است. تو دیس رو هم باسلیقه خودت تزیین کن. با پیاز و گوجهفرنگی و جعفری و لیموترش و کلم قرمز و لوبیا سبز و...
کلک مرغابی
اگه وقت نداری و می خوای سریع گوشتو کباب کنی، دو تا کیوی رو رنده کن و بریز روی گوشتا. تو نیم ساعت گوشتا مثل پنبه می شن.
فوت و فن:
اگه بساط منقل و آتیش واست سخته، می تونی تیکههای گوشت رو تو سینی فر بچینی و بذاریشون تو فر. نیم ساعت کافیه. حرارت هم باید 180درجه سانتی گراد باشه. بیشتر باشه جزغاله می شن. گفته باشم.
نکته
کبابها رو بعدازاینکه از روی زغال برداشتی، لای نون نذار. نون آب کبابو می گیره و کبابت خشک می شه.
نظر کاربران
قطعا نویسنده این مطلب یه زن بوده
خیال کرده مردا با این چیزا گول میخورن !
"آقایان ثابت كنيد در آشپزخانه هم سرآمديد!"
پاسخ ها
دقیقا بهترین اشپزهای دنیا مردها هستن
خخخخ باشه بابا شما مردا بهترین آشپزای دنیا ولی پرا هیچکدوم از این همه مردی که تا حالا دیدم آشپز خوبی نبودن؟؟؟
در جواب آقا سید امین: فکر میکنی دلیل اینکه به قول شما بهترین آشپزهای دنیا مرد هستند چیه؟ جوابش سادست ،چون در همه رستورانها و هتل های سراسر دنیا اکثر آشپزها مرد هستند و امکان معروف شدنشون خیلی زیاده (همون طور که بیشتر مدیران رستورانها و کارمندانشون هم مرد هستند)، در حالیکه زنها تو خونه های خودشون آشپزی میکنند و هیچوقت شناخته نمیشن .پس میشه نتیجه گرفت آشپزهای "معروف" بیشترشون مرد هستند ،این دلیل نمیشه "بهترین" آشپزها باشند،فقط معروف ترینند .