۲۵۹۷۳۵
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیس‌هایی که خودشان در خانه‌هایشان درست می‌کنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم می‌توانی بو و مزه‌شان را پیدا کنی.

مجله آشپزی مثبت: مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیس‌هایی که خودشان در خانه‌هایشان درست می‌کنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم می‌توانی بو و مزه‌شان را پیدا کنی. برای همین هم هست که در بیشتر غذاهای مجلسی و رسمی مردم این منطقه ژامبون هم دیده می‌شود.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

مثلاً خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید ۱۰۰ گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم رومانی معتقدند ژامبون و سوسیس‌هایی که در خانه و با دست‌های خودشان درست می‌کنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه می‌آورد. خوراک گوشت و پاستا، غذای مخصوص جشن‌های کوچک این مردم است.

مواد لازم

  • ۴۰۰ گرم گوشت گوساله
  • ۲۰۰ گرم پاستای فرمی
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲۰۰ گرم ژامبون گوشت
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ ق چ زیره
  • ۱ ق س فلفل پاپریکا
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۲. بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۳. وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل دلمه‌ای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۴. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۵. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۶. گوجه‌فرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۷. حالا به‌اندازه ۲ لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی‌

۸. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کرده‌اید سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • الهام

    به نظر خیلی خوشمزه میاد ولی حیف که در کشور من نمیشه به هیچ ژامبونی اطمینان کرد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج