آموزش تصویری خوراک گوشت و ژامبونِ رومانی
مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و سوسیسهایی که خودشان در خانههایشان درست میکنند و در صبحانه و ناهار و شام و حتی میان وعده هم میتوانی بو و مزهشان را پیدا کنی.
مثلاً خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید ۱۰۰ گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم رومانی معتقدند ژامبون و سوسیسهایی که در خانه و با دستهای خودشان درست میکنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه میآورد. خوراک گوشت و پاستا، غذای مخصوص جشنهای کوچک این مردم است.
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم گوشت گوساله
- ۲۰۰ گرم پاستای فرمی
- ۲ عدد پیاز
- ۲ عدد گوجهفرنگی
- ۲۰۰ گرم ژامبون گوشت
- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۲ حبه سیر
- ۱ ق چ زیره
- ۱ ق س فلفل پاپریکا
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
۲. بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.
۳. وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل دلمهای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.
۴. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۵. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
۶. گوجهفرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.
۷. حالا بهاندازه ۲ لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
۸. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کردهاید سرو کنید.
نظر کاربران
به نظر خیلی خوشمزه میاد ولی حیف که در کشور من نمیشه به هیچ ژامبونی اطمینان کرد.