قارچ و ساندویچ لبنانی
ممکن است از رنگ کاملا سفید – شیری این غذا خوشتان نیاید. برای برطرف شدن این حالت، یک عدد گوجه فرنگی تازه را رنده کرده و به زرده تخممرغی که میخواهید روی نان پیتا بمالید، اضافه کنید. به این ترتیب ساندویچ شما رنگدار خواهد شد.
میتوانید بدون نان پیتا و با استفاده از تخممرغ کامل هم این غذا را تهیه کنید. به این ترتیب که تخمها را کاملا بزنید. کمی از آن را داخل ماهیتابه بریزید و مواد را روی آن قرار دهید. در این حالت، تخممرغ پخته شده، حکم نان پیتا را خواهد داشت.
مواد لازم
- زرده تخممرغ یک عدد
- قارچ یک تا دو فنجان خرد شده
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- پیاز یک عدد حلقه شده
- جوانه گندم به مقدار دلخواه
- سبزی معطر به میزان دلخواه و نوع دلخواه
- نان پیتا به تعداد مورد نیاز
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا قارچ را بپزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، کمی روغن زیتون داخل آن بریزید بگذارید قارچها کمی طلایی شوند. سپس زرده تخممرغ را با کمی سبزی معطر مخلوط کرده و به پشت نانهای پیتا بمالید. ماهیتابه دیگری را گرم کنید و باقیمانده روغن زیتون را کف آن بریزید.
۲- پیاز را تفت داده و با قارچ و کمی سبزی معطر و ادویه و نمک تفت بدهید. نانهای پیتا را داخل ماهیتابه بگذارید و مواد را همراه با جوانه گندم داخل آن بریزید. کمی که نان طلایی شد، آن را از ماهیتابه درآورده و نان را تا کنید تا به شکل ساندویچ درآید.
ارسال نظر