تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان
ماهی را با مواد مختلفی می توان مزه دار کرد، و احتمالا تیلاپیایی که در آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می شود حتما طعم خوبی پیدا می کند.
مواد لارم:
- فیله ماهی تلاپیا ۴ تکه (۴۵۰ کالری)
- آب پرتقال ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری (۲۷۰ کالری)
- کره ۶ قاشق غذاخوری (۶۰۰ کالری)
- خرده نان ۳/۴ پیمانه (۲۵۰ کالری) (۶ کالری)
- سیر خرد شده ۲ حبه
- ریحان تازه خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری (۲ کالری)
- نمک و ادویه به میزان لازم (۰ کالری)
طرز تهیه:
۱- برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
۲- سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.
۳- کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.
۴- کیسه را در یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید.
۵- خرده نان، ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
۶- تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.
۷- فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.
۸- روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.
۹- تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.
ارسال نظر