روش تهیه مشکوفی؛ دسر خانگی مازندرانی
این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیهی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
مواد لازم:
- کره: يك قاشق غذاخوري
- وانیل: نوک قاشق چايخوري
- گلاب: يك قاشق غذاخوري
- نشاسته: ۳ قاشق غذاخوري
- شکر: ۳ قاشق غذاخوري
- شیر: ۲ لیوان
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوري
- روش تهیه دنت خانگی(زعفرانی)
- دنت زعفرانی
طرز تهیه:
1. شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
2. قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
3. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
4. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
5. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
6. میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
7. برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
ارسال نظر