بلدرچین بریونی با سس کره
بلدرچین های نازه کوچولو را به همراه سیب زمینی و فلفل دلمه ای درون فر قرار دهید، پس از آن شما یک بلدرچین بریونی دارید که با لذت می توانید آن را میل کنید.
- 4 عدد بلدرچین
- 5 ق س زعفران آب کرده
- به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- 5 ق س روغن زیتون
- 5 عدد سیر خرد شده
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 1 عدد سیب زمینی
- 50 گرم کره
- 5 ق س آب لیموی تازه
- 1 ق چ زعفران آب کرده
- به میزان لازم فلفل سیاه و نمک
طرز تهیه:
۱. در یک ظرف مناسب بلدرچینها را به زعفران آب کرده، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و سیر خوب آغشته کنید، سپس آن را به مدت ۳ ساعت کنار بگذارید تا بلدرچینها کاملاً مزه دار شوند.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مخصوص فر را چرب کنید. سیبزمینی و پیاز را بعد از شستوشو پوست بگیرید، سپس آنها را بهصورت حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای را هم بشویید و آن را هم خرد کنید.
۳. حالا سیبزمینی، پیاز و فلفل دلمهای را داخل ظرف قرار دهید، سپس بلدرچینها را داخل ظرف بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. حالا ظرف را داخل فر به مدت یک ساعت قرار دهید.
۴. در ده دقیقه آخر فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا بلدرچینها طلایی شوند. در انتها سس را روی خوراک بلدرچین بریزید و سرو کنید.
دستور تهیه سس کره
برای تهیه سس، کره را با آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که کره آبشده و مواد باهم مخلوط شوند. قبل از اینکه مواد جوش بیاید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
ارسال نظر