خوراک بلدرچین تنوری
بلدرچین یکی از پرنده هایی است که اگرچه گوشت آن کم است اما خوشمزه است. مزه دار کردن آن با آبلیمو طعم خاص و تازه ای به آن می دهد. بلدرچین ها را مزه دار کرده و داخل فر تنوری کنید.
- 4 عدد بلدرچین
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 2 حبه سیر رنده شده
- 1 عدد فلفل ریز شده
- 1 عدد پوست لیمو رنده شده
- 1 عدد آب لیموی تازه
- به میزان لازم نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه
- 2 ق س روغن زیتون
طرز تهیه:
۱. داخل شکم بلدرچین ها را تمیز کرده و آنها را خوب بشویید. در یک ظرف مناسب سیر، پیاز ، فلفل، پوست لیموی رنده شده، آب لیمو، روغن زیتون و ادویهها را خوب مخلوط کنید. مخلوط حاصل را به سطح پرندهها بمالید تا بلدرچین ها کاملا آغشته به مواد شوند.کمی صبر کنید تا پرنده ها مزهدار شوند.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف ظرف پیرکس (مخصوص فر) را با مقداری روغن چرب کنید. حالا بلدرچینها را درون آن بچینید. ۳ ق س آب داخل ظرف بریزید و سپس با فویل روی آن را بپوشانید.
۳. ظرف را به مدت یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر قرار دهید تا بلدرچین ها آماده شوند.
۴. بعد از آنکه بلدرچین ها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
فوتوفن
برای سرخ شدن و برشته شدن سطح بلدرچین ها، بعد از زمان مذکور، فویل را بردارید، گریل فر را روشن کرده و چند دقیقه صبر کنید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
ارسال نظر