اسنك تخم مرغ و ماهیِ چند طبقه
اسنک یکی از غذاهای فوری است که هم مادرها به عنوان یک غذای حاضری راحت و هم بچه ها آن را دوست دارند. اما اسنک هایی که معمولا درست می کنیم ژامبون دارند که خودتان بهتر میدانید بهتر است از اینجور مواد ها استفاده نکنیم. به همین علت به جای ژامبون، ماهی را به شما پیشنهاد می کنیم.
براي سه عدد ساندويچ:
- 2 عدد تخممرغ
- 2 قس شير
- پنير پيتزاي رندهشده به ميزان لازم
- نمك و فلفل مقداري
- كمي روغن
- 6 عدد نان تست
- 2 قس كره
- 4 تكه ماهي (قزلآلا يا سالمون)
- 3 عدد پنير ورقهاي
- زیتون وگوجه گیلاسی برای تزیین
طرز تهیه:
۱. ابتدا نانها را با قالب گرد بزرگ برش بزنيد. وقتي همه نانها را برش زديد آنها را در فر از پيش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۵ دقيقه حرارت دهيد تا كمي ترد و برشته شود.
۲. تخممرغها را در كاسهاي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد. شير و كمي پنير پيتزاي رندهشده را هم به تخممرغها اضافه كرده، خوب مخلوط كنيد.
۳. مخلوط تخممرغ و شير را با نمك و فلفل مزهدار كنيد. حالا در تابهاي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، مخلوط را داخل تابه ريخته و به شكل خاگينه درست كنيد.
۴. بعد از پخت مخلوط تخممرغ آن را بيرون آورده و تكههاي ماهي را در تابه كمي سرخ كنيد تا بپزد. نانهاي برشتهشده را روي سطحي گذاشته و كمي كره روي آنها بماليد.
۵. پنير ورقهاي را روي هر يك از نانها گذاشته و كنارههاي آن را كه بيرون ميآيد ببريد تا به شكل دايرهاي درآيد. حالا روي آن تكهاي از تخممرغ خاگينه شده گذاشته و دوباره تكهاي پنير ورقهاي بگذاريد.
۶. حالا ماهي را روي بقيه مواد گذاشته و يك برش نان ديگر روي آن بگذاريد. روي تست را ميتوانيد با زيتون و گوجه گيلاسي تزیين كنيد.
ارسال نظر