عطر خوش «بِه» با پلوی مخلوط
پاييز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهانياش. خورش به و تاس کباب از قدیمیترین غذاهایی هستند که با به طبخ میشوند و همه آنها را میشناسیم، ولی با به میشود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۲ عدد به متوسط
- ۲۰۰ گرم گوشت تکهای درشت
- ۱ عدد پياز متوسط خرد شده
- ۴ پيمانه برنج
- ۲ قس پيازداغ
- ۱۰ تا ۱۵ عدد آلوخورشي
- ۴ قس زعفران دمكرده
- به ميزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. به را خوب بشوييد و ورقه ورقه برش بزنيد. در تابهاي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. به را در روغن تفت دهيد و كناري بگذاريد. برنج را بشوييد و در مقداري آب بخيسانيد.
2. پیاز را پوست بکنید و بعد از خردکردن در قابلمهای بریزید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و همراه با مقداری آب بگذارید گوشت بپزد. در انتهای پخت به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید.
3. آلوها را بشوييد و همراه با زعفران به گوشت بيفزاييد. وقتي كه آب گوشت تمام شد و به صورت سس درآمد، آن را از روي حرارت برداريد.
4. برنج را طبق روش معمول آبكش كنيد و بعد در قابلمه مورد نظر كمي روغن بريزيد. برنج را لايه لايه بريزيد. به این ترتیب که لابهلاي آن گوشت، آب گوشت و آلو ریخته و با كمي پيازداغ و چند ورقه «به» روي برنج را تزیین کنید.
5. وقتي مواد را لابهلاي برنج ريختيد، آن را به مدت سه ربع دم کرده در ظرف مورد نظر سرو كنيد.
ارسال نظر