۲۵۶۹۲
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

ماهی قزل‌آلای كیوكی با سس كاردیف

حتما این غذا را امتحان كنید. این یكی از غذاهای سریع و اصیل انگلیسی است كه شكل و طعم متفاوت از ماهی‌های دیگر دارد و بسیار خوشمزه است. این ماهی در كنار سبزی‌ها یا سالاد و حتی سیب‌زمینی پخته شده بسیار شكیل‌تر می‌شود.

ماهی قزل‌آلای كیوكی با سس كاردیف
ماهی قزل‌آلای كیوكی با سس كاردیف

برترین ها:


مواد لازم برای ۴ نفر
  • ماهی قزل‌آلا: 2عدد (بدون پوست)
  • سس خردل: 2 قاشق چای‌خوری
  • جو: یك مشت
  • لیمو: یك عدد
ادویه‌ها
  • روغن زیتون
  • نمك
  • فلفل سیاه
روش تهیه :
سینی فر را داغ كنید. روغن زیتون را داخل آن ریخته و بگذارید تا داغ شود. بعد ماهی‌ها را در یك سینی بخوابانید و نمك و فلفل به آن بزنید. در مرحله بعد سس خردل را روی آن بمالید و دانه‌های جو را روی سس بریزید تا كاملا به ماهی‌ها بچسبد.

سینی فر را در قسمت گریل قرار داده و ماهی‌ها را درون آن بخوابانید و بگذارید تا به مدت 10دقیقه كاملا پخته و طلایی و مانند چیپس ترد و خوشمزه شود.
ماهی قزل‌آلای كیوكی با سس كاردیف

برای سرو :
ماهی‌ها را در ظروف جداگانه همراه با سبزی یا سیب‌زمینی آب‌پز در یك لیمو برش زده سرو كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج