ماهی قزلآلای كیوكی با سس كاردیف
حتما این غذا را امتحان كنید. این یكی از غذاهای سریع و اصیل انگلیسی است كه شكل و طعم متفاوت از ماهیهای دیگر دارد و بسیار خوشمزه است. این ماهی در كنار سبزیها یا سالاد و حتی سیبزمینی پخته شده بسیار شكیلتر میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماهی قزلآلا: 2عدد (بدون پوست)
- سس خردل: 2 قاشق چایخوری
- جو: یك مشت
- لیمو: یك عدد
- روغن زیتون
- نمك
- فلفل سیاه
سینی فر را داغ كنید. روغن زیتون را داخل آن ریخته و بگذارید تا داغ شود. بعد ماهیها را در یك سینی بخوابانید و نمك و فلفل به آن بزنید. در مرحله بعد سس خردل را روی آن بمالید و دانههای جو را روی سس بریزید تا كاملا به ماهیها بچسبد.
سینی فر را در قسمت گریل قرار داده و ماهیها را درون آن بخوابانید و بگذارید تا به مدت 10دقیقه كاملا پخته و طلایی و مانند چیپس ترد و خوشمزه شود.
برای سرو :
ماهیها را در ظروف جداگانه همراه با سبزی یا سیبزمینی آبپز در یك لیمو برش زده سرو كنید.
ارسال نظر