ژیگوی بوقلمون
با بوقلمون برای خودتان غذا خارجی درست کنید
طریقه آماده کردن ژیگوی بوقلمون خیلی راحت است. بیشترین کاری که باید انجام دهید این است که اگر آن را برای ناهار می خواهید درست کنید باید از شب قبل داخل موادی بگذارید که مزه دار شود.
مواد لازم برای ۱ نفر
- ۱ عدد ران بوقلمون
- به میزان لازم فلفل درشت
- ۱ عدد پیاز
- ۱ بوته سیر
- ۱ ق م زردچوبه
- ۵-۴ عدد برگ بو
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم روغن مایع
۱. از شب قبل ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برشهای عمیق و کوچک در آن ایجاد کنید. داخل هریک از این برشها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل درشت و برگبوها را روی آنها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید.
۲. پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.
۳. حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. بهاندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید.در این مدت توسط کفگیرهای مناسب ران را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود. بعدازاینکه از پخت آن مطمئن شدید، زیر حرارت را خاموش کنید.
۴. میتوانید ژیگوی بوقلمون را همراه پوره سیبزمینی و مخلوط سبزیجات سرو کنید.
یه جور دیگه
این غذا را می توانید داخل فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.
ارسال نظر