رولت ماهی تیلاپیا با پنیر صبحانه
ماهی از جمله غذاهایی است که خوردن آن حتما برای سلامتی لازم است. دستورهای پخت متنوعی برای ماهی وجود دارد، در اینجا از ماهی تیلاپیا استفاده کرده و آن را به شکل رول درآورده ایم.
- فیلهماهی تیلاپیلا 4 عدد
- پنیرصبحانه 2 قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ شده 2 عدد
- پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپخوری
- ریحان خرد شده 2 قاشق سوپخوری
- آب لیموترش تازه 1 عدد
- آویشن 4/1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری
- نمک طعمدار به میزان لازم
- روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
- زعفران آب زده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. فیلهماهیها را همراه روغن، آب لیموترش، آویشن و نمک مخلوط کنید و کمی ورز دهید و به مدت ۴ ساعت صبر کنید تا مزهدار شود.
۲. سپس فیلهها را کمی با بیفتککوب بکوید و از مخلوط پنیر صبحانه، پیاز سرخ شده، پیازچه و ریحان به اندازه یک گردو وسط ماهیها بگذارید و لوله کنید.
۳. سپس یک خلال دندان بزنید تا باز نشود. حال درون تابه به همراه ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع تفت دهید. در آخر رولتها را به مخلوط رب، گوجه و زعفران حل شده آغشته کرده، با زیتون یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.
ارسال نظر