۲۵۳۶۴۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

بلدرچین با سس آناناس

معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.

بلدرچین با سس آناناس
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :

بلدرچین با سس آناناس

مواد لازم:

  • بلدرچین 6 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • پودر تخم گشنیز 4/1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 8/1 قاشق چایخوری
  • روغن کنجد 4/1 پیمانه
  • کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده 2/1 پیمانه
  • آرد نشاسته ذرت 2/1 قاشق چایخوری
  • زعفران حل شده در آب 1 قاشق چایخوری
  • آب آناناس 2 پیمانه
  • کره 25 گرم
  • پودر پیاز 2 قاشق چایخوری
  • سیر 1 حبه

روش تهیه:

۱. کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

۲. بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو،فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

۳. در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و ۲/۱ قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (۴/۱ پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج