اکلرهای شکلاتی
اکلر ها یک چیزی شبیه همان نان خامه ای ها و یا شیرینی های نارنجکی خودمان هستند. کمی سلیقه به خرج داده ایم و پودر کاکائو به آن اضافه کرده ایم.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :
اکلر ها یک چیزی شبیه همان نان خامه ای ها و یا شیرینی های نارنجکی خودمان هستند. کمی سلیقه به خرج داده ایم و پودر کاکائو به آن اضافه کرده ایم.
- آرد سفید 1200 گرم
- آب 120 گرم
- کره 30 گرم
- پودرکاکائوی سیاه 2 قاشق سوپخوری سر صاف
- تخممرغ 3 عدد
- نمک کمی
- وانیل 8/1 قاشق چایخوری
- خامه قنادی 300 گرم
- پودرکاکائوی اضافی به میزان لازم
روش تهیه:
۱. آب، کره و نمک را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. سپس آرد و پودرکاکائو را اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت پخته شود.
۲. وقتی مواد به صورت خمیر جمع شد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شود. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید، با همزن بزنید تا کاملا تخممرغها در خمیر باز شده، از حالت گلوله گلوله درآید و یکدست شود.
۳. مایه را درون قیف ریخته و با سری شکوفه درست روی سینی فر که کاغذ انداختهاید، شکوفه بزنید.
۴. سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا پف کند؛ حال دما را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر هم بپزید سپس بگذارید تا خنک شود؛ در انتها درون اکلرها را با خامه قنادی که با همزن زدهاید و کاملا سنگین و غلیظ شده است پر کنید.
نکته:
برای اکلرهای شکلاتی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه نباید در فر را باز کنید.
نکته ۲:
میتوانید به خامه فرم گرفته ۱ قاشق سوپخوری پودرکاکائو اضافه کنید و با خامه شکلاتی اکلرها را پر کنید.
ارسال نظر