با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید
پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآوردههای خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق میشود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست میشوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنیها و سبزیجات هم به آنها اضافه میشود.
پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش است، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.
پاستا برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.
پاستا دارای انواع بسیار گوناگون و متنوع است که به حدود ۳۵۰ نوع می رسد. ما در اینجا به معرفی تعدادی از مشهورترین آن ها می پردازیم.
گوش ماهی یا صدفی shell
پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon
شیلنگی یا penne
خاویاری یا نقطه ای couscous
آرنجی Elbow
لازانیا (پاستای پهن) Lasagna
ریگاتونی Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شون د.)
کانالونی cannelloni
چگونه پاستا درست کنیم؟
۱. انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید. سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد.
۲. حال دوسوم قابلمه ای را که انتخاب کرده اید از آب پر کنید. مراقب باشید آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمام ماکارونی ها در آب غوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلاح شفته می شود. برای صرفه جویی از وقت خود می توانید آب داغ را بجوشانید.
۳. قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.
۴. نمک به آن اضافه کنید. برای ظرف های بزرگ یک تا ۲ قاشق غذاخوری نمک مناسب است.
۵. صبر کنید تا آب جوش بیاید.
۶. پاستا را به آب جوش اضافه کنید. بعد از ریختن پاستان آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقبت باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند. مخصوصا زمانی که آنها را در آّب جوش می ریزید. اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شماست مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود روی بسته پاستا استفاده کنید.
۷. شعله اجاق گاز را کم کنید تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. این کار مانع چسبندگی پاستاها به هم خواهدشد.
۸. وقتی پاستا به مدت ۸.۱۰ دقیقه در آب جوشید (به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.
۹. پاستا را تست کنید. پاستایی را که در مرحله ۸ بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگر نرم بود، پاستای شما آماده است.
۱۰. پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید. هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن است بخار آب صورت شما را بسوزاند.
۱۱. پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.
۱۲. برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. (البته این کار اختیاری است.)
۱۳. سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.
نظر کاربران
کسی هست بلد نباشه پاستا درست کنه؟ از نیمرو راحت تره
پاسخ ها
من هنوز نخواندم
ها
من بلدم پاستا ی کره ای خیلی خوش مزه است من در کره زندگی میکنم و سر اشپز هستم موقعی که سراشپز نبودم از اینجا یاد میگرفتم
میتونم هر روز بخورم
پاسخ ها
برام طرز لازانیا رو بفرستی
میشه طرزتهیه پاستاراقشنگ توضیح بدین ممنون میشم
سلام. من بلدم هر نوع پاستایی درست کنم. من در ایتالیا سر اشپز هستم و در انجا رستوران ها حال و هوای دیگری دارد
پاسخ ها
درشته جناپ