۲۴۹۶۵۲
۱ نظر
۵۷۶۷
۱ نظر
۵۷۶۷
پ

پلوی سبزیجات

قاطی پلوی همه چی تمام

قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. اين پلو سبزيجات هم از همين نوع است.

قاطی پلوی همه چی تمام
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. اين پلو سبزيجات از همين نوع است . در مواد آن علاوه بر سبزيجات و ادويه جات مختلف از مغز هم استفاده شده است. در ضمن با وجود آن كه اين پلو ته چين نيست ولي در مواد آن از ماست هم استفاده شده است .

قاطی پلوی همه چی تمام

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲ /۱ پیمانه پسته یا بادام هندی
  • ۲ /۱ ق چ زیره سبز
  • ۲ عدد پیاز کوچک
  • ۱ تا ۲ ق س زعفران محلول در آب
  • ۲ پیمانه برنج
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ۱ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۲ /۱ ق چ پودر فلفل قرمز
  • ۴ /۱ ق چ پودر هل
  • ۲ /۱ پیمانه ماست چکیده
  • ۲ /۱ ق چ ادویه گل میخک
  • ۲ عدد فلفل سبز خرد شده
  • ۲ /۱ پیمانه نعنای خرد شده
  • ۲ /۱ پیمانه گشنیز خرد شده
  • ۲ /۱ پیمانه لوبیا سبزپخته
  • ۲ /۱ پیمانه هویج نگینی خرد شده
  • ۲ عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. برنج را بعد از آنکه شستید، به مدت 2-1 ساعت با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را که خلالی خرد کرده اید داخل آن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند، سپس آنها را از تابه خارج کرده و در یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در یک تابه دیگر پسته یا بادام هندی را هم کمی تفت دهید، سپس آن را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

2. در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. رب گوجه فرنگی را همراه سیر رنده شده و ادویه جات داخل تابه ریخته و مواد را کمی تفت دهید. حالا پسته و فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید. در این مرحله نوبت اضافه کردن ماست است. وقتی ماست را داخل تابه ریختید، آن را از روی حرارت بردارید، خوب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند، سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.

3. اکنون تمامی سبزیجات را داخل تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در تابه را بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات نرم و پخته شوند. در انتها زعفران را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا عطر و رنگ آن به خورد مواد برود.

4. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آب برنج را دور بریزید، سپس برنج را داخل آب جوش بریزید. وقتی آماده آبکشی شد، آن را آبکشی کنید.

5. مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه قرار دهید. حالا مواد و برنج را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و آن را به مدت 30 دقیقه دم کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهنام

    در قسمت ارسال به دوستان پیام ارسال نمی شود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج