عدسي با سبزيجات و خردل
يك تابه كوچك را روي حرارت ملايم بگذاريد. مقداري روغن زيتون در تابه ريخته و پياز، هويج و كرفسها را داخلش بريزيد و آنقدر تفت دهيد تا كاملا ترد شوند..
- روغن زيتون: مقداري
- پياز: يك عدد كوچك، نگيني شده
- هويج: 2 عدد، كاملا خرد شده
- ساقه كرفس: 2 عدد، كاملا خرد شده
- عدس:يك فنجان، پاك شده و آبكشي شده
- عصاره مرغ: 3 فنجان (ترجيحا خانگي باشد)
- آويشن: چند شاخه
- جعفري: چند شاخه
- برگ بو: چند شاخه
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- گياه خردل: يك دسته، خردشده (از يك قاشق مرباخوري پودر خردل هم ميتوان استفاده كرد)
- تخممرغ: 4 عدد (البته استفاده از تخممرغ اختياري است)
روش تهیه :
1. يك تابه كوچك را روي حرارت ملايم بگذاريد. مقداري روغن زيتون در تابه ريخته و پياز، هويج و كرفسها را داخلش بريزيد و آنقدر تفت دهيد تا كاملا ترد شوند.
2. حالا شاخههاي آويشن، جعفري و برگبو را با يك نخ مخصوص آشپزي به هم ببنديد و همراه عدس و عصاره مرغ در تابه بيندازيد.
3. حرارت زير تابه را زياد كرده تا محتوياتش به جوش بيايد؛ بعد حرارت را تا حدي كم كنيد كه به اصطلاح از جوش نيفتد.
4. بعد از 20 تا 25 دقيقه كه عدسها كمي نرم شده اما هنوز ظاهرشان را حفظ كردهاند، دسته برگبو، آويشن و جعفري را از تابه خارج كرده، كمي نمك و فلفل به غذايتان اضافه كنيد.
5. حالا يك تابه را روي حرارت ملايم قرار داده، مقداري روغن زيتون داخلش ريخته و را داخلش تفت دهيد. مقداري نمك و فلفل اضافه كرده و وقتي نرم شدند، از روي حرارت برداريد.
6. حالا خردلها را روي عدسي ريخته و در صورت تمايل تخممرغ نيمرو شده هم رويش بگذاريد.
ارسال نظر