«کاپ کیک»های پُر طرفدار از نوعِ دبل چاکلت
جدیدا انواع کاپ کیک ها طرفداران زیادی پیدا کرده اند. من هم که خودم طرفدار شدید کاکائو هستم پارتی بازی کرده ام و طرز تهیه کاپ کیک چاکلت را به شما آموزش داده ام. مطمئنم امتحان می کنید.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری : جدیدا انواع کاپ کیک ها طرفداران زیادی پیدا کرده اند. من هم که خودم طرفدار شدید کاکائو هستم پارتی بازی کرده ام و طرز تهیه کاپ کیک چاکلت را به شما آموزش داده ام. مطمئنم امتحان می کنید.
مواد لازم:
- آرد ۱۵۰ گرم
- پودرکاکائو ۱۶۰ گرم
- شکر ۱۲۵ گرم
- شیر ۳۵۰ میلیلیتر
- تخممرغ زده شده ۲ عدد
- کره آب شده ۱۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری سرصاف
- وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا ۱۵۰ گرم)
- خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم
روش تهیه:
1. آرد، بیکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخممرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
2. بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالبهای کاغذی مخصوص کاپکیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.
3. 5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیکها از فر میتوانید از کاغذ جدا کنید و در کاپهای تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گلهای شکری روی کاپ کیکهای شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپکیکها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.
نکته: به دلخواه میتوانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپکیکها استفاده کنید.
ارسال نظر