نودل و سبزيجات؛ ابداعات ذهن آشپز من!
ذائقه آدم ها ممکنه تغییر کنه؛ مثلا همین خود من یه زمانی عاشق رب گوجه فرنگی و ماکارونی بودم. اما نمی دونم چه اتفاقی افتاد که دیگه میلی به خوردن ماکارونی و حتی مشتقاتش مثه فتوچینی پاستا هم ندارم.

تا مدت ها علتش رو نمی دونستم برای همین دست از تلاش نکشیدم و راه های زیادی برای طبخشون امتحان کردم. با رب ، بدون رب ، با گوشت ، بدون گوشت ، با سس های مختلف... خلاصه دردسرت ندم تا اینکه یه روز به این طریق درست کردم. عالی شد؛ بعد از سالیان دراز تونستم از خانواده ماکارونی چیزی درست کنم که با میل و رغبت بخورم.
طرز تهیهش وقتی نمیبره . تو می تونی هر سبزیجاتی رو که تو خونه داری ازش استفاده کنی. پس اول هویج و لوبیا سبز و نخودفرنگی رو به اندازهای دلخواه خرد کن خوب بشور و بذار بخار پز بشن. بعد کلم بروکلی و گل کلم رو اضافه کن. از هر کدوم یه فنجون کافیه عزیزم. بعد پنجاه گرم کره تو ماهیتابه بریز. قارچ ها رو خوب بشور و خرد کن بریز تو ماهیتابه و کمی تفت بده و یه قاشق آب لیمو بهش بزن تا سياه نشن. بعد چند تا دونه گوجه گیلاسی و مابقی سبزیجات رو بریز.
همشون که مخلوط شدن به اندازه دلخواهت نمک و فلفل بزن و بازم در صورت تمایل پودر سیر و کمی آویشن و آب لیمو و خوب همه رو با هم مخلوط کن و بذار حسابی مزه داربشن. بعد یه بسته نودل رو بریز تو آبجوش و چند دقیقهای صبر کن ؛ حسابی نرم که شد بریز تو آبکش. کمی که خنک شد با محتویات ماهیتابه مخلوط کن. بعدشم بریز تو یه ظرف مناسب و سروش کن. البته اینم بگم می تونی به جای نودل از انواع ماکارونیهای فرمی و پاستا هم استفاده کنی.
ارسال نظر