طرز تهیه کوکی گل نارگیل و بادام
در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت است. امیدواریم تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری : در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت است. امیدواریم تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم یا کره ۱۲۵ گرم
- روغن مایع ۲۵ گرم
- پودرقند ۲/۱ پیمانه
- پودرنارگیل ۸/۱ پیمانه
- پودربادام ۸/۱ پیمانه
- آرد سفید به میزان لازم (حدودا ۲ پیمانه)
- تخممرغ ۱ عدد
روش تهیه:
1. روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و به مایه اضافه کنید.
2. حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.
3. میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
نکته: میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید.
ارسال نظر