طرز تهیه فلافل با سیر
فلافل یک غذای خاورمیانه ای ست که در ایران نیز در جنوب کشور همواره رواج داشته و در سالهای اخیر به فرهنگ غذایی برخی شهرهای دیگر نیز ورود یافته است.
مواد لازم :
- 250 گرم نخود
- 2 حبه سیر
- 1 عدد پیاز
- ۲ قاشق سوپ خوری نعناع خرد شده
- ۱ عددآب لیمو ترش
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق سوپ خوری کنجد برشته
نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :
۱- نخودها را از قبل بپزید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.
۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.
۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.
طرز تهیه:
۱. نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.
۲. نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. ۳۰ ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.
۳.تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
۴. روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد.
۵.آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود ۴ دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.
۶. فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.
ارسال نظر