خوش طعم ترین کیک گلابی د رسته
گلابی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که باید در این روزها نهایت استفاده را از آن بکنیم. کیک گلابی یکی از گزینه هایی است که طعم خوب گلابی را می توانیم با آن حس کنیم.
- 3 عد د گلابی
- 1 پیمانه شکر
- 3 ق س عسل
- 1 عد د رند ه پوست لیمو
- 1 ق م زنجبیل تازه
- 2/1 1 پیمانه آرد
- 4/1 پیمانه پود ر نشاسته
- 4/1 ق چ پود ر زنجبیل
- 4/1 ق چ پود ر د ارچین
- 1 ق س بیکینگپود ر
- 3 عد د تخممرغ
- 4/3 پیمانه شکر
- 90 گرم کره
طرز تهیه:
۲. برای تهیه کیک آرد، نشاسته، پود ر زنجبیل، د ارچین وبیکینگپود ر را د ر یک ظرف مناسب باهم مخلوط کرد ه، آنها را د و بار الک کنید. د ر یک ظرف د یگر تخممرغ ها و شکر را خوب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کرد ه ، سفید شود. کره را هم به آن اضافه کرد ه و به هم زد ن اد امه د هید.
۳. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود. فر را با د مای ۱۸۰ د رجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل مناسبی را چرب کنید، سپس مایه کیک را د اخل آن بریزید. حالا گلابیها را د اخل آن بچینید طوری که گلابیها کاملاً د ر کیک فرو روند. قالب را به مد ت ۵۰ تا۶۰ د قیقه د اخل فر قرار د هید تا کیک آماد ه شود.
فوت و فن
چنانچه زنجبیل تازه د ر اختیار ند اشتید، برای پخت گلابی از پود ر زنجبیل استفاد ه کنید.
ارسال نظر