اینگونه مرغ بریان خوردنی درست کنید!
فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغهاي بريان خياباني، بيمزهاند و فقط پوست را كمي طعمدار كردهاند كه آن هم سرشار از هورمون است.
برترین ها: فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغهاي بريان خياباني، بيمزهاند و فقط پوست را كمي طعمدار كردهاند كه آن هم سرشار از هورمون است. دستورغذايي كه پيشرو داريد اين مشكل را حل كرده است.
- مرغ درسته: يك عدد، حدود يكونيم كيلوگرم
- كره گياهي: 100 گرم
- ترخون ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- رنده پوست ليموترش: 2 قاشق چايخوري
- كرفس: يك ساقه، خرد شده
- گوجهفرنگي متوسط: يك عدد
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
1- مرغ را بشوييد، خشك كنيد، سپس درون و بيرون آن را نمك و فلفل بپاشيد.
2- كره را در دماي محيط قرار دهيد تا نرم شود، ترخون و رنده پوست ليمو را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشيد، به اندازهاي كه كمي شور و تند شود.
3- دست خود را بين پوست و گوشت مرغ قرار داده و به آرامي همه پوست را از گوشت جدا كنيد تا بين آنها فضاي خالي ايجاد شود، سپس كره نرم شده را روي گوشت مرغ ماليده و پوست را سرجاش قرار داده، همچنين كرفس و گوجهفرنگي را هم در شكم مرغ جا دهيد.
4- مرغ را در يك سيني نچسب گذاشته و يك ساعتونيم با دماي 180 درجه سانتيگراد در طبقه وسط فر قرار دهيد تا برشته شود.
نكات:
1- براي هر نيم كيلوگرم مرغ نيم ساعت زمان پخت درنظر بگيريد.
2- پس از پايان پخت يك خلال دندان را در ران مرغ فرو كنيد اگر آب شفاف از آن خارج شد، مرغ پخته است.
نظر کاربران
سلام توضیح کامل نبود در مورد مرغ بریانی ترخون و پوست لیمو ترش را نگفتید کی اضافه کنیم؟
الهام جان ترخون و پوست لیمو رو که همون اول با کره مخلوط میکنی دیگه.
اگر ممكنه طرز تهيه نان هاي صدو نودتوماني راباپنير ماليده شده روي ان براي خانواده هاي كم درامد وپر جمعيت تو ضيح دهيد. ثواب دارد .با تشكر