دنده كباب
با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی میداند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است.
برترین ها: با آنكه دنده كباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را كمتر كسی میداند و نتیجه نهایی چند تكه استخوان سوخته است. اینكه دنده گوسفند استفاده كنید یا گوساله، مهم نیست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل یك هفته در یخچال قرار دهید تا بیات شود و در این صورت مدت آتش دادن گوشت كمتر میشود؛ روی دنده یك لایه چربی است، آن را برندارید تا كباب مطبوعتری داشته باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
- دنده خردشده: ۸۰۰ گرم
- سیر: ۲حبه، رنده شده
- ترخون ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن: ۴ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- دنده خردشده: 800 گرم
- سس كچاپ: یكچهارم پیمانه
- عسل: یك قاشق غذاخوری
- سیر: 2 حبه رنده شده
- سركه سفید: 4 قاشق غذاخوری
- آویشن: یك قاشق چایخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
1- برای هر 2نوع دنده كباب، همه مواد را مخلوط كرده و دنده را حداقل 2ساعت در مواد قرار دهید تا طعمدار شود.
2- تكههای سبزی را از روی دندههایی كه داخل سبزیها بودهاند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را 8 دقیقه آتش دهید تا كباب شود. نوع دیگر كباب دنده را هم به همین صورت كباب كنید.
نكات:
۱- اگر از دنده گوساله استفاده میكنید مدت زمان آتشدادن را برای دوطرف ۲دقیقه بیشتر كنید.
۲- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتشدادن را ۴دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر كنید.
۳- دندهها را فقط یكبار پشت و رو كنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.
فوت آشپزی
تكههای دنده را از یك جهت به سیخ بكشید تا یكنواخت كباب شود
نظر کاربران
من نمیدونم کسی که این دستور اشپزی رو داده نمیدونه که گوشت را نمیشه 1 هفته در یخچال نگه داشت.گوشت فاسد میشه!!!!!!!!!!!!!!
یارانه گوشتارو گرون کرده مردم چربی گوسفندم گیرشون نمیاد چه رسد800 گرم گوشت
بچه ها فوت اشپزی رو یادتون نره