پیتزا فیورنتینا
بیشتر كسانی كه بالای ۵۰سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كردهاند، میانه خوبی با پیتزا ندارند.
برترین ها: بیشتر كسانی كه بالای ۵۰سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كردهاند، میانه خوبی با پیتزا ندارند. بعضی آن را غذا نمیدانند و عدهای دیگر پیتزاها را كیك و شیرینی میدانند اما واقعیت آن است كه پیتزای خانگی خوب كه خمیر سبكی دارد، روی آن با سوسیس و كالباس پر نشده و سس گوجه آن همان موقع تهیه شده است، یكی از سالمترین، كمروغنترین و مفیدترین غذاهاست. این پیتزا بدون روغن تهیه میشود و اگر روی آن را با سبزیها و مواد طبیعی به اندازه معقول پر كنید، بیشترین لطف را به بدن خود كردهاید. پیتزای فیورنتینا یكی از این دسته غذاها بوده و به احتمال زیاد برایتان جدید و جالب است.
مواد لازم برای رویه ۲ پیتزای متوسط
- سس گوجهفرنگی: 6 قاشق غذاخوری
- اسفناج: 300 گرم، ساطوری
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز كوچك: یك عدد، خلالی
- قارچ: 3 عدد، ورقه ورقه
- ژامبون گوشت: 2 ورقه، خلالی
- پنیر پیتزا: 120 گرم
- تخممرغ: 2عدد
- فلفل: به میزان لازم
- آرد: ۱۷۵ گرم
- روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
- مخمر: یك قاشق مرباخوری
- نمك: یكچهارم قاشق چایخوری
- شكر: یك قاشق چایخوری
- آبگرم: نصف تا سهچهارم پیمانه
۱-برای تهیه خمیر، آرد و مخمر را در یك كاسه الك كنید. وسط آن را گرد كرده و روغن، نمك و شكر را اضافه كنید. آب را كمكم به كاسه اضافه كرده و با نوك انگشتان مواد را مخلوط كنید. هنگامیكه خمیر نرمی به دست آمد، سطح كار را آردپاشی كرده و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید. دائما سطح كار را آرد بپاشید. هنگامیكه خمیر لطیف، لاستیكی و نچسب شد، آن را گلوله كرده و در یك كاسه چرب شده با دربسته یك ساعت در جای گرمی قرار دهید، بعد از این مدت، خمیر باید ۲برابر شده باشد. خمیر را درآورده و در سطح آرد پاشیده، یك دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. خمیر را نصف كرده و هركدام را در یك بشقاب پیتزای آرد پاشیده، پهن كرده و دور آن را به اندازه نصف دیواره ظرف بالا بیاورید.
۲- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و اسفناج را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۳- سس گوجهفرنگی را روی پیتزا بمالید و مقدار خیلی كمی از پنیر را روی آن بپاشید. اسفناج، پیاز و ژامبون را به ترتیب روی خمیرها پخش كنید. پنیر باقیمانده را روی آن پاشیده و با كف دست كمی روی آن را فشار دهید. حالا قارچ را نیز روی پیتزاها پخش كنید.
۴- پیتزا را ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید، سپس از فر خارج كنید. وسط آن را كمی گود كرده و تخممرغ را درون آن بشكنید. مجددا پیتزا را ۱۵ دقیقه در فر بپزید. هنگامیكه دور نان طلایی شد از فر خارج كرده و سرو كنید.
توصیه های ویژه :
۱- روی پیتزا را خیلی پر نكنید تا خمیر بتواند بپزد.
۲- موادی را كه آب میاندازد در بالاترین لایه بچینید.
۳- از تازه بودن مخمر مطمئن باشید.
ارسال نظر