۲۴۶۲۷
۵۰۲۷
۵۰۲۷
پ

پیتزا فیورنتینا

بیشتر كسانی كه بالای ۵۰سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كرده‌اند، میانه خوبی با پیتزا ندارند.

پیتزا  فیورنتینا

پیتزا  فیورنتینا

برترین ها: بیشتر كسانی كه بالای ۵۰سال دارند و به قول معروف چند تا پیراهن بیشتر پاره كرده‌اند، میانه خوبی با پیتزا ندارند. بعضی آن را غذا نمی‌دانند و عده‌ای دیگر پیتزا‌ها را كیك و شیرینی می‌دانند اما واقعیت آن است كه پیتزای خانگی خوب كه خمیر سبكی دارد، روی آن با سوسیس و كالباس پر نشده و سس گوجه آن همان ‌موقع تهیه شده است، یكی از سالم‌ترین، كم‌روغن‌ترین و مفیدترین غذاهاست. این پیتزا بدون روغن تهیه می‌شود و اگر روی آن را با سبزی‌ها و مواد طبیعی به اندازه معقول پر كنید، بیشترین لطف را به بدن خود كرده‌اید. پیتزای فیورنتینا یكی از این دسته غذاها بوده و به احتمال زیاد برای‌تان جدید و جالب است.

مواد لازم برای رویه ۲ پیتزای متوسط
  • سس گوجه‌فرنگی: 6 قاشق غذاخوری
  • اسفناج: 300 گرم، ساطوری
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز كوچك: یك عدد، خلالی
  • قارچ: 3 عدد، ورقه ورقه
  • ژامبون گوشت: 2 ورقه، خلالی
  • پنیر پیتزا: 120 گرم
  • تخم‌مرغ: 2‌عدد
  • فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر 2پیتزای متوسط
  • آرد: ۱۷۵ گرم
  • روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
  • مخمر: یك قاشق مرباخوری
  • نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شكر: یك قاشق چای‌خوری
  • آب‌گرم: نصف تا سه‌چهارم پیمانه
روش تهیه

۱-برای تهیه خمیر، آرد و مخمر را در یك كاسه الك كنید. وسط آن را گرد كرده و روغن، نمك و شكر را اضافه كنید. آب را كم‌كم به كاسه اضافه كرده و با نوك انگشتان مواد را مخلوط كنید. هنگامی‌كه خمیر نرمی به دست آمد، سطح كار را آردپاشی كرده و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید. دائما سطح كار را آرد بپاشید. هنگامی‌كه خمیر لطیف، لاستیكی و نچسب شد، آن را گلوله كرده و در یك كاسه چرب شده با دربسته یك ساعت در جای گرمی قرار دهید، بعد از این مدت، خمیر باید ۲برابر شده باشد. خمیر را درآورده و در سطح آرد پاشیده، یك دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. خمیر را نصف كرده و هركدام را در یك بشقاب پیتزای آرد پاشیده، پهن كرده و دور آن را به اندازه نصف دیواره ظرف بالا بیاورید.

۲- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و اسفناج را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

۳- سس گوجه‌فرنگی را روی پیتزا بمالید و مقدار خیلی كمی از پنیر را روی آن بپاشید. اسفناج، پیاز و ژامبون را به ترتیب روی خمیرها پخش كنید. پنیر باقیمانده را روی آن پاشیده و با كف دست كمی روی آن را فشار دهید. حالا قارچ را نیز روی پیتزاها پخش كنید.

۴- پیتزا را ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس از فر خارج كنید. وسط آن را كمی گود كرده و تخم‌مرغ را درون آن بشكنید. مجددا پیتزا را ۱۵ دقیقه در فر بپزید. هنگامی‌كه دور نان طلایی شد از فر خارج كرده و سرو كنید.

توصیه های ویژه :

۱- روی پیتزا را خیلی پر نكنید تا خمیر بتواند بپزد.

۲- موادی را كه آب می‌اندازد در بالاترین لایه بچینید.

۳- از تازه بودن مخمر مطمئن باشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج