۲۴۶۲۶
۵۰۶۵
۵۰۶۵
پ

قزل‌آلای شكم‌پر با سس رمولاد

همه روش‌های طبخ ماهی یك طرف و كباب‌كردن آن طرف دیگر. فكر كنید یك غذای سالم را با روشی سالم تهیه كنید و از بخت خوش، طعم خوبی نیز دارد.

قزل‌آلای شكم‌پر با سس رمولاد

قزل‌آلای شكم‌پر با سس رمولاد

برترین ها: همه روش‌های طبخ ماهی یك طرف و كباب‌كردن آن طرف دیگر. فكر كنید یك غذای سالم را با روشی سالم تهیه كنید و از بخت خوش، طعم خوبی نیز دارد. اگر به ماهی كم تیغ تازه دسترسی دارید، از این فرصت استفاده كنید، البته ساحل‌نشینان ایران در تهیه انواع متفاوت ماهی شكم‌پر ماهرند.

مواد لازم برای ۴ نفر
  • قز‌ل‌آلای متوسط كامل: 4 عدد، بدون استخوان
  • تخم‌مرغ آب‌پز: 2 عدد، ساطوری
  • پیاز كوچك: یك عدد، ساطوری
  • قارچ: 50 گرم، ورقه ورقه
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
  • زیتون بدون هسته: 6،5 عدد، خرد شده
  • پودر نان‌خشك: نصف پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم سس رمولاد برای 4 نفر
  • تخم‌مرغ آب‌پز: یك عدد، رنده شده
  • مایونز: نصف پیمانه
  • ماست خامه‌ای: نصف پیمانه
  • سس خردل: یك قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری
  • خیارشور: ۲عدد، ساطوری
  • پودر سیر: یك قاشق مرباخوری
  • سس ورچسترشایر یا سركه قرمز:
  • ۳ قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

۱- ماهی را شسته و خشك كنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز و قارچ را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. بقیه مواد را به آرد اضافه كرده و پس از مخلوط‌كردن،‌ نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

۲- داخل و بیرون ماهی را كمی نمك و فلفل بپاشید و با قلم‌مو روی آن را چرب كنید. هر سمت ماهی را با چاقو ۳یا ۴ شكاف ایجاد كنید. مایه تخم‌مرغ را داخل شكم ماهی‌ها بریزید و با خلال دندان آن را ببندید. روی زغال هر طرف آن را ۶ دقیقه روی توری بگذارید و در طبقه وسط فر، ۲۰-۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

توصیه های ویژه

۱- می‌توانید یك قاشق غذاخوری سس خردل به مایه اضافه كنید.
2- می‌توانید 2 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلای رنده شده به مایه درون قزل‌آلا اضافه كنید.
۳- اگر ماهی كه می‌خرید از بالا به جای شكم تخلیه شده باشند، بسیار بهتر است.

توصیه های ویژه ( سس رمولاد )

۱- به جای جعفری از ترخون استفاده كنید.
2- این سس بسیار شبیه سس تارتار است، با این تفاوت كه در تارتار موسیر یا پیازچه ساطوری به كار می‌رود.

روش تهیه: ( سس رمولاد )

همه مواد را با هم مخلوط كرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.

فوت آشپزی

شاه‌بلوط، مغز گردو، كشمش، كرفس، تره، دارچین و سیر از دیگر مواد قابل جایگزین در این مایه هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج