ماهی قزل آلا کبابی با فسفر اضافه!
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کردهایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.
مواد لازم :
- سه عدد فیله ۱۸۰ گرمی ماهی قزل آلا
- یک چهارم فنجان آب لیمو
- اسپری پخت و پز
- یک چهارم فنجان شکر قهوهای
- دو قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
- چهار قاشق چای خوری لیمو
- یک قاشق غذا خوری روغن نباتی
- یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
- یک و یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
- یک قاشق چای خوری نمک
1.فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار میدهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار میدهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.
2.فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و و اسپری پخت و پز را استفاده میکنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه میکنیم.
3.شکر قهوهای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
4.حال ماهیها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوهای میغلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار میدهیم.
5.پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه اجازه میدهیم حرارت ببیند. غذای شما آماده است.
ارسال نظر