ماکارونی با پنیر سوئیسی
این ماکارونی و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است، امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۸ قاشق سوپ خوری کره
- ۶ برش نان سفید
- 5 پیمانه شیر
- ۲ قاشق چای خوری نمک
- ۵۱۰ گرم پنیر چدار
- ۲ پیمانه پنیر سوئیسی
- ۴۵۰ گرم ماکارونی
۱- پنیر چدار را رنده کنید.
۲- برش نان ها را به قطعات ۱ سانتی متری تقسیم کنید.
۳- فلفل سیاه، قرمز و جوز هندی، پودر شده باشند.
طرز تهیه:
۱. فر را تا دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید. یک ظرف (که قابل گذاشتن در فر باشد) را چرب کنید و کنار بگذارید. نان را در یک ظرف متوسط بگذارید. در یک ماهیتابۀ کوچک ۲ قاشق سوپخوری کره را ذوب کنید. کرۀ آب شده را روی نان ها بریزید و هم بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک ماهیتابۀ متوسط، شیر را گرم کنید. ۶ قاشق سوپخوری کرۀ باقیمانده را در ماهیتابۀ دیگری ذوب کنید، زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، آرد را اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید بماند و هم بزنید.
۳. همان طور که هم می زنید، به آرامی شیر داغ را اضافه کنید. به پختن و هم زدنِ مدام ادامه دهید تا زمانی که مخلوط، سفت شود.
۴. ماهیتابه را از روی شعله بردارید. نمک، جوز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ۳ پیمانه چدار، ۱ و نصفی پیمانه پنیر سوئیسی را اضافه کنید. سس پنیر را کنار بگذارید.
۵.یک قابلمۀ بزرگ را با آب پر کنید و بگذارید جوش بیاید. ماکارونی را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه آن را بپزید تا بیرون پاستا پخته باشد اما داخل آن هنوز خام باشد. ماکارونی را زیر آب سرد بگیرید و آبکش کنید. ماکارونی را داخل سس پنیر هم بزنید.
۶. مخلوط را داخل ظرفِ فر بریزید. ۱ و نصفی پیمانه پنیر چدار، نصف پیمانه پنیر سوئیسی و خرده نان روی آن بپاشید. آن را داخل فر بگذارید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزد و روی آن قهوه ای شود. سپس از فر بیرون بیاورید تا ۵ دقیقه خنک شود، سپس سرو کنید.
ارسال نظر