پنه با خامه و سالمون دودی
پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :
۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.
۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
مواد لازم:
- ۳۵۰ گرم پنه ریگاته
- ۲ قاشق چای خوری کره
- 3 قاشق غذاخوری موسی
- ۱ فنجان خامه
- ۱ قاشق چای خوری آبلیمو
- ۱۰۰ گرم سالمون دودی
- ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
- به میزان لازم نمک و فلفل
۱. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.
۲. حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.
ارسال نظر