۲۴۶۰۵۴
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

پنه با خامه و سالمون دودی

پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

وب سایت آشپز باشی: پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :

۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

پنه با خامه و سالمون دودی

مواد لازم:

  • ۳۵۰ گرم پنه ریگاته
  • ۲ قاشق چای خوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری موسی
  • ۱ فنجان خامه
  • ۱ قاشق چای خوری آبلیمو
  • ۱۰۰ گرم سالمون دودی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
  • به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:

۱. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.

۲. حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج