شام آخر گواردیولا!
اگر در اسپانیا بودم این غذا را به دلیل طعم خاص در شب خداحافظی پپ گواردیولا به او تقدیم میكردیم.

- فتوچینی: یك بسته
- روغن زیتون
- كره
- جعفری
- قارچ: به میزان كافی
- كره
- زیره
- خامه: نصف استكان
- جعفری سیر
- سینه مرغ
- لیموترش
- نمك و فلفل
اول، پاستا: تابه را داغ كرده و روغن زیتون به كف آن می ریزیم سپس كره را به داخل تابه میاندازیم و فتوچینی آبكش شده را داخل آن میریزیم و تفت میدهیم. بعد جعفری و لیموترش را اضافه میكنیم. فتوچینی شما آماده است.
دوم، سینه مرغ: برای سرخ كردن سینه مرغ، از همان مواد داخل تابه استفاده میكنیم فقط كافی است پاستا را كنار بزنید و تكههای برشخورده سینه مرغ را گریل كنید.
سوم، سس: مواد داخل تابه را درون بشقاب میریزیم. حالا نوبت درست كردن سس است. قارچ را با روغن زیتون و سیر تفت می دهیم و بعد از آنكه نرم شد، خامه و لیموترش به آن اضافه می كنیم. خامه را تا حدی بپزید كه روغن نیندازد. بعد نوبت اضافهكردن ادویه است. فلفل فراموش نشود.
چهارم، بفرمایید پاستا: حالا وقتی است كه سس داغ را روی تكههای مرغ ریخته و آن را كنار فتوچینی به آقای گواردیولا تقدیم كنید؛ نوش جان.
اگر در اسپانیا بودم این غذا را به دلیل طعم خاص در شب خداحافظی پپ گواردیولا به او تقدیم میكردیم. نكته این بشقاب زیبایی آن است و اینكه فتوچینی این موقعیت را به شما می دهد كه یك پاستای خوش قیافه درست كنید. از آنجایی كه اصولا پاستا خرد میشود، بشقابهای پاستا خوش قیافه از كار درنمیآید اما این فتوچینی چیز دیگری است. غذایی كه تركیبش با سینه مرغ از یاد شما نخواهد رفت
ارسال نظر