سوشی نان و پنیر!
این یك سوشی است اما نه آن سوشیای كه فكر می كنید. اصولا سوشیها، ماهی دارند اما ما آن را حذف كردهایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفتهایم.
برترین ها: این یك سوشی است اما نه آن سوشیای كه فكر می كنید. اصولا سوشیها، ماهی دارند اما ما آن را حذف كردهایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفتهایم. اینجور كارها مربوط به بخش خلاقیت میشود چیزی كه نزد بارسلوناییها فراوان است.
مواد لازم:
- كره
- پنیر فتا
- پودر كاری
- ژامبون
- جعفری و تره
- نان سنگك
- گوجه و خیار
1 - نان سنگك نرم ورقه شده را باز میكنیم و به تمام سطح آن تركیب كاری، پنیر و كره را میمالیم. سپس ژامبونها را روی آن چیده و بعد سبزیهای معطر مثل تره و شوید را به آن اضافه میكنیم.
2- این نان را رول میكنیم، دورش را سلفون میپیچیم و مثل یك سوسیس سفتش میكنیم بعد آن را داخل فریزر میگذاریم. این مدت زمان باعث میشود سوشی ما فرم بگیرد و آماده بریده شدن باشد.
3- حالا این لقمه لذیذ را روی میز كار گذاشته و با چاقوی ارهای از پهلو برش میزنیم.
4- اگر دوست داشته باشید این سوشی ساده را با گوجه و خیار میل كنید، این یك عصرانه ایدهآل است.
با پنیر تبریز امتحان کنید
در این غذا میتوانید پنیر تبریز را جایگزین پنیر فتا کنید. این انتخاب بستگی به سلیقه شما دارد
ارسال نظر