کیک زردآلو
پزشکهای طب سنتی میگویند زردآلو میوهای بسیار مفید برای تقویت تولید شیر است. این میوه علاوه بر اینکه شیرافزاست، سرشار از ویتامین C و ویتامینهای مفید دیگر برای نوزاد شماست.
برترین ها:
مواد لازم:
- تخممرغ: 4 عدد
- آرد: 150 گرم
- شکر: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- زردآلو: به مقداری که کف قالب پر شود
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. تخممرغها را در ظرف شكسته با همزن بزنید. وانیل را اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا كرم رنگ شود. 150 گرم از شكر را به تدریج به مایه اضافه كنید. آرد و بیكینگپودر را مخلوط كنید و كمكم با الك به مایه تخممرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. كره را آب کنید و کمی که سرد شد، به مخلوط اضافه كرده تا یكنواخت شود. قالب را چرب کنید. زردآلوها را نصف کنید و کف قالب بچینید. 50 گرم شکر را روی زردآلوها بپاشید و مایه کیک را روی آنها بریزید. قالب را در فر بگذارید و نیم ساعت اجازه دهید تا بپزد. میتوانید کیک را با مغز بادام و کمی شربت زردآلو تزئین کنید.
پزشکهای طب سنتی میگویند زردآلو میوهای بسیار مفید برای تقویت تولید شیر است. این میوه علاوه بر اینکه شیرافزاست، سرشار از ویتامین C و ویتامینهای مفید دیگر برای نوزاد شماست.
ارسال نظر